Кога го видов ова морбидно видео, навистина сакав да отерам пак се у (знаете каде) е аман бе со оваа технологија, до каде ќе одат со грозни изуми, до кога ќе се уништува човештвото и неговите основни потреби и емоции..ПЕРВЕРЗНО црева ми се кренаа и тоа баш пред ручек Нема сексање во видеово, може да го погледнете и да ми кажете дали има некој нормален што би си купил за дома ваква кукла или јас сум ненормална Ах, што ли ќе дочекам од моите внуци, наместо снаи и зетовци, по дома со кукли да спијат
Овоа му иде ко усовршување на вибраторите До сеа можеше да се купи само органот, сеа е на продажба цело тело со се орган
Па..што е боље бе.. Да си купиш вибратор, да легнеш со првиот што ќе го најдеш на улица или да си купиш кукла? Ама реална, не од оние глупите на дување хаха И да, сериозна сум, табу мабу боли ме онаквата
Ај па и ти..не видов да му мрдаа на оној Сред најубавото кога ќе лебдиш некаде зарем ќе го гледаш во очи
Вие веке се навлажнивте а куклата некаде далеку и одмара Ееее у право е баба... Туку од каде она до видеово
jas pa ne go izgledav videoto mn dolgo mi se vide, a inaku moze li kuklava da me gali i baknuva i da me dopira dur skokam jas? Ako ne,pak bolje vibrator ( sepak nisto ne moze da go zameni vistinskiot napalen maz)
Ако би и помогнала на некоја осамена девојка или жена зошто да не. Барем добро ќе знае да си ја заврши работата, за разлика од некои мажи, за кои има и соодветна песна. Ако останам сама би си купила. Никогаш нема да ме изневери, ниту да се расправаме
Не гледам како би напалило некој ова, ни женски ни машки кукли. Ко на мртов леш да "работам". Не фала, too creepy ми е