Го уби цел машки род, девојчево иста крвна група ко нас ќе да е бабе. Убав смешен изум, безбеден од инфекции и бремености нема што ама не би се одлучила за кукла, ако веќе си ги симнувам критериуми од нормалното попрво би одбрала пријателче со бенефиции. Тоа е еден проблем, ако испушта гласни воздишки што правиме?
Богами незнам, но мене ми е морбидно...брррррррррр..ај тоа вибраторот и да го сокриеш е лесно, на пат можеш да го носиш со тебе..ама ова цел човек, ни во торба не го собира, треба цел еден куфер само за него..брееееее од оваа модерна технологија.....Незнам колку е сигурен и издржлив( леле ми текна на @Izdrzliv ) од гмечење, скокање врз него...да не пукне оддеднаш па да ме залепи на плафон горе
Interesno babe Ama maz si e maz bre ... tuku koga nema nisto "daj sta das" ispaga muabetot Sepak so kukla ne bi
Сигурно е дека не грчи, не прди, нема да се брише од завеса, нема да те праша на крај-И, маче, каков бев, аааа!?? Така да можно е да му се приврзам
Аaa бaбooo a нa плaжa кoј ќе те мaчкa сo кремa зa сoнце Куклaвa сaмo зa дoмa зa вo кревет. Јaс искренo не би.Вибрaтoр е вибрaтoр,oвa ми е више крипи.
Ова е прва генерација кукли. Втора генерација нема да мора да се менува спуштен со еректиран силикон, туку автоматски ќе се „дига“.. втора генерација ќе има и регулатор на топлина, ќе се загрева автоматски кога ќе биде под ерекција А трета генерација ќе прави и движења... има заинтересирани да го почнеме бизнисов во Мк? Ми требаат девојки тестерки на куките
Pri tolku mazi..cumu kukla? Do tolku ne sme dosle.. @BabaRada babe..ova e za cesni zeni Skraja da e zaebancija..ja ne bi
Гарант дека ке има и четврта генерација а тоа ке биде со можност за купување на посебни делови, па да си смениш екстремитети, фаца, на пр. да има ликови со твојот омилен глумац или пејач, да му менуваш гардероба, есен- зима модел и тн
Нема потреба да ви возвраќаме удар. Сега имаме секси кукли, имаме банка на сперма..хмммммммм..па момци мои, нема да ни требате повеќе
Херкул ..џабе. Ќе ти пропадне бизнисот.. Изгледа не го гледаше клипот до крај Инаку, не знам синоќа како се разбравме... само да си потенцирам дека НЕ би го заменила вистинскиот маж со кукла, пу пу скраја да е Ама интересна работа е куклево со оглед на тоа што е силиконско...па и вибраторот е Допирот, позите, емоциите се важни..ама за оние што користат само вибраторче, добра работа се кукливе
Вести од иднината: Во населбата синѓелиќ минатата вечер се случи кражба проследена со силување. Во зградата од 25 стана престојуваат 1 традиционален брак, 12 жени со машки кукли, 12 мажи со женски кукли. Една од жените си ја перела куклата и ја ставила на балкон да се суши. Ноќта некој упаднал во балконот, ја украл куклата и извршила обљуба со неа. Случајот е пријавен во локалната полициска станица и моментално се врши истрага на настанот. Според куќниот совет осомничени се брачниот пар кои, според изјавите на станарите, веќе подолго време им завидувале бидејќи немале кукла
Живи глупости уште што нема да измислат само да се задоволат сексуалните потреби Маж си е маж, а не тука кукли ќе ме задоволуват и ред други работи...