Големо чудо, женки секс кукли од кога се произведуваат, Редно беше и машка да направат. И мажите плачат и жените прдат, не ми е јасно зошто уште е табу самозадоволувањето кај жената. Било со прсти, вибратори или кукли...
Четврта генерација кукли: имаат вграден модул за гласовни команди, одговараат на прашања „ме сакаш ли?“ - „ооо да премногу, ти си ми единствена“... вакви бејзик работи во бесплатната верзија, а ако платиш има побогата библиотека на вештачка интелигенција, вклучено и стенкање при односи леле не е за смеење работава кај отиде светов EDIT: Само што проверив на Google; веќе се прават вакви кукли, ту брее у овој 21ви век не можеш ништо ново да измислиш http://fusion.net/story/281661/real-future-episode-6-sex-bots/
Тоа ми е и поентата на темата, но како што гледаш се оди на смеење, забава и шала а никој не ја погледнува или не ја доловува пред очи сликата, како би бил тој свет во кој сите дома ке имаме кукли за секс, како ке ни се променат емоциите, во што ке се претопи љубовта...факт е дека со секси куклите нема да има никогаш лош секс, одглумен оргазам или прерано ејакулирање, но навистина ми се крева коса на глава, морбидно е.. Незнам како овие верскиве лидери не се побунат против индустриите на овие секси кукли? Штета што е Хунк баниран, он сигурно ке ни кажеше негово размислување од религиска гледна точка на сето ова извитоперено задоволство
Ова ви е подобра опција мислам https://www.facebook.com/NowThisFuture/videos/1163340360373809/ Ја имам постирано во Како го замислувате животот во иднина?
@EvAngelos петта генерација кукли девојката и вика на куклата: Spank me! и куклата шлап по газето со силиконската рака или pull my hair и куклава ја влече по коса
Само да не се расипе нешто у тоа електрониката па да земе да и ја искубе цела коса, после ќе треба она производителот да го тужи за сексуално насилство
Мажииии, одма бе љубомора покажувате, па дури на кукли Непоправливи сте дефинитивно ете затоа се измисли машка секси кукла
Замисли влага мажот дома ненадејно и женава на брзина ја крие куклава у шкафот ама заборавила да ја исклучи и тоа гласовните команди сеуште се активни. - Жено, многу си ми убава вечерва Куклата од шкафот: јас не сум ти жена, ја сум твојот љубовник И после 10 сек. лета од балкон кукла со еректиран силикон, треснува на земја и почнува да се тресе и да испушта звуци ахх уффф јесс бејбе
Ц ц ц јоој немам коментар еј за прв пат во животот... стварно ... јас ке кажам едно секси пријателче да ме пипне ( не заменливи чиства) е многу по добро од овој силикон. Мене језиво ми е...
Срамота да им кажеш на индустриите кои произведуваат вакви уништувачи на општеството, срамота да им кажеш на тинејџерите кои сигурно еден ден ке ја изгубат невиноста со ваква секси кукла...мене не ми е срам, ниту би ја купила и ниту би ја употребила оваа језива кукла и подарок да ми ја дадат. Ова е иднината за која треба ширум очи да се отворат а не во мене да се гледа што пребарувам на интернет
А таман си помислив дека ништо не може да ме изненади веќе ... Абе добра идеја ова со нарачките , место да молиш некој батка за секс у тројка , фино лепо ќе си порачаш кукла со фациче по своја мерка ем мажот нема да се лути ем ти задоволна