За 10 000 евра имате 6 италијанци со пиштоли кои ќе ве носа на рамена додека вие сте седнати на престол, а овај седмиот ќе ве лади со големогазлест лист од некое си растение и ќе ве служи како кралица, а по вас ќе трчаат домородни црнци со "копјата" во раце подготвени да прават пагански ритуали !! Девојки бе разбудете се !!
И после ти ќе проповедаш за Религија ? Иначе вакво нешто не , недај Боже! На леш ми личи , пупупуп ...
Девојките никогаш не ни спиеја Кажи ми ти мене зошто прво ја направија женската кукла а потоа, еве тек сега после толку време поминато, направена е машката секс кукла?? Страв да не те фати од конкуренција е јака ке биде, признај
Сите ќе си земеме по една кукла и нема да ни требаат мажи (сепак поубаво би било две да си имаме во секој случај за резерва)..ова е убаво за жените кои не сакаат да имаат деца Ах леле не знам дали да плачам или да се смеам озбилно
Мислам дека сличноста на коментарите се,и кога излегол првиот вибратор,и тогаш имало против вибраторите,за покасно да се свати дека некои женчиња,неможат без него. Ќе дојде денот кога ниту без таа кукла некои ќе можат. Само што ќе барат да се изработи одреден лик на некој нивен омилен глумец,спортист или сл.и со посакуваната димензија. Па јебем му сунце,ваљда тие неми кукли,нема да ни го земат местото нас мажите.
Искрено да си кажеме ама полека полека, овие сексиљави кукли ќе ве избуткуваат од креветот на жената..единствено решение да не бидете дискриминирани од силиконкото е да почнете озбилно да го сфатите сексот со жената, да нема ќорци у стилот- ех, незнам што му е денес! Работа треба, работа и умеење кога се женските задоволства во прашање, цела наука е тоа
Озбилни сме бе бабче,па и во кревет не се зезаме. Нее бре какви кукли па ти,до кај нас нема да стасат,ние си ја гледаме работата чесно и поштено,и не верувам да се најде место во нашите спални за кукла. Ех што се не ќе ви текне вас,само да најдете начин да не условите. Како иде тоа: Еј ќе идеш со мене во кревет,или да ја извадам куклата од под кревет(нели голема е па во шифоњер не ја собира)
Женската кукла е направена со цел да ги задоволи сексуалните нагони на хитлеровските војници кои биле во поход, колку што сум информиран јас вие не војувате момантално така ?
Што сега реклама ли си правиш, само за да се намали побарувачката на кукливе, дека во иднина конкуренција ќе бидат?