Девојкава е пре пре пре добра. Значи ептен а бива. Сите видеа и ги имам гледано и баш вие денови сакав капички да си направам Па шо ќе биде, ќе ве известам.
Кожа, тоа златното е такво цело не е правено или слично, на бит пазар се продава 60 денари мислам дека и на крај ставив и златен ланец, на другата слика е крајниот резултат... хоуп ју гајс лајк ит
Планираш сама да си правиш фустанче .Оти темава е за направи сам работи Побарај има други теми за новогодишна облека
аа девојки значи вака ми требе како д анаправам долга сукна т.е до под коленици ако знаи некој да ми прати или па ако знае некој како едно нешто од бело да го направам црно??? т.е да го изперам со црно нешто шо пушта боја или???
Епа сеа, епа сеа, и јас си имам макичка На една претстава од школото за малите сум March Hare од Alice in Wonderland Еве го во скриен текст: Спојлер Најдов некое си сако, најдов панталони, ама,ама ете ти проблем,незнам како да ја направам машната, глупо ми е што прашувам ама ич немам некаква идеа Очајно ве молам некој ако знае нека каже
Девојки да ве прашам за мислење... Вака, имам преку 15 пара обетки, ама не се висечки туку се со бурмички. Ги чувам во една кесичка, ама не ми се допаѓаат така. Сакам да направам нешто на кое ќе стојат ама немам идеја. Ај малку помош...
На рамка од слика ќе ставиш картонче таму кај што се става сликата, ќе му направиш дупчиња и можеш да си ги закачаш обетките.
прелесно земаш една лента подебела ја виткаш како на сликата(линкот подоле) и ја врзуваш на средина http://www.google.com/imgres?q=how+to+m ... 24&bih=571