И јас го имам истиот проблем,обетки имам многу ама не знам кај да ги ставам. Рамка за слика имам една со Хана Монтана ама не сакам да ја користам са обетки. Помош!
јас обетките ги закачувам на стара мајца што не ја носам, мајцата на офингер и во плакар, ем ми е прегледно ем не ми собираат прашина, еве слика, исто може и марама да се искористи
Демек да направам едно ланче, ама многу бедно ми изгледаше така па добив друга идеја. Место вака да изгледа ги споив двата дела и ги обложив одозгора со самолеплива хартија.
Прво стави го цд-то во врела вода да омекне малку (едно 5 -10 мин) за да се исече полесно и со поголеми,појаки ножици ако имаш сечи го.
Девојки имате некои линкови, слики, совети и идеи за правење на ѓердан со петлици или било што да биде само гломазно интересно и убаво
Супер занимација, баш како за мене. Само уште мои лично направени топки со светки/снег ми недостасуваат во колекцијата.
Мојот избор на направи сам денеска ... една Марама чанта која мислам дека во денешно време на сите би ни била корисна опција за како набрзина да од схалот или марамата направи чанта ... Безопасни, неколку муниста и малку повеќе фрее тиме и се добива алка Спојлер ми кажаа дека сум била скромна на зборови - а јас искрено сум застапник за тезата дека сликата е подобра од сите зборови... се извинувам за Оффтопикот но затоа е скриен
Си ги купив овие шпицасти нитни и веднаш знаев што ќе правам со нив! Побарав мајка ми да ми ги сошие, и сум презадоволна со резултатот бидејќи гледам еден куп облека со такви нитни на рамениците и цената е ненормална, а јас моево го имам за вкупно сосе кардиган и нитни за 250 ден.
Имам прстенче був и ми се одлепи, делот кај укравчето и кругот, од оние железните е... Има некој идеа како би можела да го залепам? Многу ми е мило а ни еднаш го немам носено...
Со силикон не се лепи метал, нема шанси да фати, незнам со што би можело, освен да ти го залеми некој струјар