На блузата со долги раакави можеш уредно да ги исечеш ракавите и така ке добиеш мајца со дебели братели, за летото (доколку сакаш можеш и да украсиш со нитни)
За жал оваа хартија изгледа ја нема кај нас.Јас прашував но ми кажаа дека ја нема овде,а сега за во Скопје незнам
Овие шорцеви ми беа кратки, мислам не ептен ама таму напред кај шо почнува дебелото на ногата ми испаѓа и гадно изгледа. Дома најдов една чипка го цвеќиња многу слатка и мама ми ги направи и сега баш тоа мевцето ми го кријат.
Има некој некаква идеја како да направам држач за мобилен телефон.Телефонот да не седи само така на маса,туку да се направи некаков декоративен држач!Незнам како би изгледал и од што би се направил!Помошш
можеш вакво од оние што се држачи за салфети за на маса вакво од картон за на биро убаво би дошло ,можеш да ставеш молив пенкало телефон и тн ии ова ми е интересно за на штек а за на маса баш за на маса незнам ќе побарам па ако најдам ќе ти пратам еве што успеав да најдам
Испери ги со повеќе прашок и остави ги на жица цел ден да се сушат. Направи така два пати и ќе има голема разлика.
Уаооууууууу..!!!!Леле,сега одма ќе се фатам за работа..Морам да испробам нешто од ова,поготово она за на штекер!!Се е толку убаво,па ќе пробам нешто да направам и после тоа ставам слики да видите дали сум успеала и чекам коментарии..Поззз најголем и фала МНОГУУ!!
Провери по продавници би требало скоро секаде да го има цената не ја знам точно но мислам дека е околу 150 денари но можеби е и поефтино
Провери по продавници би требало скоро секаде да го има цената не ја знам точно но мислам дека е околу 150 денари но можеби е и поефтино [/quote] фала многу, ај ќе побарам