Лелееее некни бев во Џамбо и не видов таква боја има на друго место таква боја? јас сакам еден фустан да го обојам имам една боја црна од порано ја зедов за пантоломи ама незнам дали ќе ми излези убав да не дојди шарен
Исеков фармерки и ги испрскав како на видеото, скоро 2 саати ми се напрскани и не обелуваат мн малце се избледни, незнам дали е до белилото или фармерките .. уште колку време треба да ми стојат со избелувач? http://www.youtube.com/watch?v=-eyTYLBN40Q
Девјки кај има најефтини монистри во Скопје? (ми требаат за влечкиве да ги дотерам малку? Предходниот пат земав од таа монистрарата до спроти Валијант шо е ама многу скапо ми излезе.
Lele od kade gi zema? Celo skopje go prebarav nikade gi nema.. Prekrasno stojat. So zdravje da gi nosiis
Има уште една монистрара кај Кјуби ама цените се исти. Нешто поефтино можеби можеш да најдеш на Битпазар. Кај женски пазар има една продавница со механизми на големо (околу 100-тина се во ќесичка), цената мислам е нешто поефтина од овие две. Тие ситните монистри исто доаѓаат, само што во овие две има многу повеќе избор. Не знам каков ти е стилот, ама кај нас монистри на друго место тешко. Јас одамна си правам накит и имам добра колекција, но голем број од нив ми се од растурени ланчиња, алки и слично. Ако сакаш дрвени, на Битпазар кај Бугарките имаше едно време долги ланчиња со многу дрвени монистри и тие вредеа за растурање. Јас уште не можам да се оправам од тоа колку им се скапи синџирчињата, а никаде немам најдено поефтини. А ако случајно одиш накај Турција, пазари монистри од таму, поефтини се, а имаат огромен избор.
Сега си ги направив ^^, беа долги и згужвани на ногавиците... Сеа се совршени ... Горда сум на себе! Прво нешто што сум направила
белилото го има во секоја продавница јас го земав од кај мене оклу 50ден мислам дека беше ...еве како ми излего ама усхте не се готови треба да ги напраам рабовите кај што се исечени
Девојки може ли линк за тоа како да направам од картон или од морска пења нешто во кое ќе ми стојат боици,спојувалки и такви работи.Знам дека имаше некаде постирано,но не можам да го најдам постот.
вака, имам кратки џинс шорцеви, но премногу ми се кратки, незнам што да им правам. Значи, премногу ми се кратки, а сакам да ги носам. Имате некоја идеја, да им надоврзам нешто, ваму таму?
можеш да им нашиеш чипка,или некој летен материјал во било каква боја(розева,зелена,цвена) и убаво ке изгледаат
можеш да ги продолжиш т.е долу да им ставиш чипка еве како би изгледало или пак уште поубаво би било кога би ги направила целите со чипка само да знаеш ако ги правиш целосни ќе треба со црна чипка и тоа повеќе слоја за да се покрие тексасот