Gи имам постирано во модни критики еве и тука да се пофалам , моите "направи сам" шорцеви , беа подолги нешто над колена , ги скратив , ги искинав од едната страна , реси им направив и нитни им залепив , кои очигледно ке треба да ги зашијам ама прво да докупам нитни овија денови тоа хах инаку мајка ми исто така ми помогна доста пошто и она ужива во овие работи
преубави се, со здравје да си ги носиш иначе од каде ги зема нитните? јас имам вакви како боцки ама сиви се, барав поинакви немаше
благодарам инаку нитните се од бит пазар , у редот на театарот има една на големо и мало продаваат секакви чуда , од нитниве има златни и сребрени и има 3 големини , малку е затскриена во еден како пролаз е ама поголемка е и се гледа , ако не се снајдеш слободно прашај околу во продавничките објасни им ја дека има монистра копчиња траки свашта јас така со прашување ја најдов , инаку има и други разни тракатанци за вакви работи само инспирација и време треба
Јас неможам да ги искинам вака...кога пробувам да ги искинам се ми се кине и дупка се прави незнам што да правам -.-
^^нормално е малку да се искине, посебно тие белите мене стално ми се вадат ама кога ке завршам си излага убаво, пробај со остар жилет на едно место горе доле и да стискаш со жилетот, јас така едно пола саат правев(рака ќе ти падне) ама многу убаво излегува без дупки, само правите конци си остануваат
морам во два поста, немозам повеке слики да ставам во еден, интересна идеја како да се искористат стари ланчиња и траки.