Ве молам за совет(свој коментар) Навистина можеби имаш право , но сепак јас вакви нема да ги носам, а ако ризикувам да сменам нешто можеби би ми се допаднале и би ги носела? што мислиш?
Ве молам за совет(свој коментар) Мене ми се допаѓаат последните,т.е црните со нитни,само не сум сигурна колку би можело да испаднат такви Да не ги уништуваш напразно чевлите,би ти рекла само со спреј да ги бојадисаш црни,без некои додатоци.
Ве молам за совет(свој коментар) Епа штом така ризикувај може ќе испадне нешто добро Мислам дека само со црн спреј би било најдобро а можеш и некое цирконче да залепиш но внимавај да не изгледа ептен (самоправско шо викаат) Направи па покажи ни што излегло накрај
Ве молам за совет(свој коментар) Важи само се двоумам дали можеби сиви со циркони би биле поубави не знам стварно какви сега или понеделник оти недела не работат сакам да купам спреј но дали црни со црвено(црвеното читав го праеле со лак за нокти) или можеби сиви па потоа циркони да му налепам леллеле не знам што да правам? А иначе да се одлучам какви да ги направам и ко ќе ги направам веднаш постирам слика од моите "Нови" штикли Помагајте
Мене искрено вакви какви шо се убај ми се, ама ако веќе си се решила да ги препрајш мислам поубо би било црни со циркони. Колку шо гледам ова назат му е црно за да го напрајш црвено ќе ти треба еден тон цвен лак за да фати.
Не не не немој додека уште не си ги упропастила, верувај ми дека воопшто нема да ти испаднат како на сликиве прво моделот на салнонки воопшро не е таков , иамш 2 текстури,значително помала платформа, подобро размисли во друг правец, да ги испрскаш со крем спреј или можеби тегет плаво во краен случај корално розе/црвена/портокалова како и да се вика Спојлер или нешто такво... Е сега прскањето со спреј: верувај ќе имаш проблем, пробај прво на некој чевли што веќе се за фрлање, ако прскаш премногу од блиску ќе ти се направат како кругови, прскај од повисоко и внимателно,нејсе ќе видиш и сама за тоа, но прво добро размисли за бојата, побарај на гоогле нешто со таква штикла и платформа оти овие што ги имаш ставено црните, светкавите.. се друг тип на платформа имаше една страна сама да си креираш штикли побарај ја и пробај таму прво
види оние црни што ти ги стави се преубави но твоите салонки нема ни приближно како тие да испаднат не ради бојата туку ради моделот,едноставно различен модел на салонка се,различна текстура имаат нема никако да ти излезат како тие од сликата подобро пред да ги изпомачкаш со спреј или силикон/лепок размисли како да ги направиш поубави ТВОИТЕ салонки а не како да ги направи тие од сликата
Според мене најдобро е со светки ако прашина бидејки постапката е едноставна а и не би те чинело многу. За да ги направиш со спреј мислам нема да ти успее како што кажаа другите феминки,а за циркони мислам дека ке треба со денови да се мачиш,а може и брзо да ти испаднат
Дали некој знае како се аплицираат бисери на гардероба, освен со шиење? Сакам нешто да си обновам со бисери, па мислев со лепак, ама не знам кој е погоден за текстил, да не се познава дека е лепено, а воедно и да биде цврст да не паднат некои бисери и да не го уништи текстилот... а бисерите се така поспецифични бидејки се округли...
Јас би ти рекла да пробаш со конец. Не си ја уништувај гардеробата со лепак. Можеби крајниот резултат нема да испадне како што си сакала и кажи му збогум на парчето облека. А со шиење и да не ти се свиѓа можеш да ги извадиш
Па дека за корсет или фустан ми беше, тоа тешко се шие дека се работи за повеќе... инаку знам дека некаков лепак користат оние во цвеќарите, нели има едни како за завиткување поклони, како платнени се, и на нив ставаат некои украси во форма на дијаманти или мечиња, зависи од поклонот, лепакот е цврст, ама се гледа... и од таму ми беше и идејата за лепење..
Овде имаш интересни предлози: http://www.fashiondivadesign.com/10-diy-heels-ideas/ Се надевам ти помогнав