Да ве прашам, каде да купам прстенчиња http://www.divianarts.com/wp-content/up ... 80x387.jpg како на 3тата слика па после јас да ги докреирам?
Здраво девојки, ве молам некоја ако знае и има искуство со промена на боја на чизми нека ми каже. Имам кремасти чизми (како превртена кожа се, само што не е вистинска кожа) и сакам да ги направам темно кафеави оти мислам дека материјалот е таков како превртена кожа ќе си прими боја, ама не сум сигурна да не ги упропастам. Со каква боја да пробам, со оваа за текстил регуларната или па им се мислам да ги премачкам со кафеава боја за обични чевли што е (оние како во тубиче што се, со сунѓерче напред, и си мачкаш само ). Може не е прашањево за овде, ама не можев да најдам посоодветна тема Поз
Незнам дали ќе ти успее но пробај на малко место замачкај зо зејтин ако ја впие бојата би требало да излезе кафена.Јас така си ја променив бојата на моите чизми од светло кафеави во темни
Јас те советувам во некоја фабрика ако имаш познати или кај чевлар однеси ги , вака може некаде бојата повеке да ти фати некаде помалку , да излезе на крај нерамномерно и да ги упропастиш . Јас сум менувала боја на чизми но не чиста кожа и не се превртена , мене во една фабрика ми менуваа и не се познава ништо јас од светло кафеава во темно кафеава ги мењав .
Еве денес што направив Со завршетоците на алките не се снајдов баш најдобро Едната алка е бела, а другата нежно розова со бело
Малку доцнам, новогодишните празници минаа, ама еве да ви покажам една интересна идеја за правење свеќник, толку едноставна, што секој би можел да ја направи. Мене ми требаше чаша за вино, еден лампион и светки за украсување на елка. Постапката е очигледна, нема потреба да објаснувам што треба да правите со нив. Изборот на свеќата е ваш, јас ставив од малечките свеќички. Исто така формата на чашата зависи од вас и секако декорацијата што ќе ја пикнете внатре. Може да се пополни и со вештачко цвеќе и слично, тоа ќе го препуштам на вашата имагинација.
sakam da ve prasam nesto,imam tekses palto i skros mi e ubavo,od mala mi e ama tocno mi e sega imam problem sto pozadi ima nesto kako vezeno mina i mini hihhi i so majka mi gi izvadivme tie samo sto od odamna stoelo ili mnogu dobro e sieno ama epten se poznavase kako obikoleno likot i probavme so ona za beleenje ama nez ne mi ispadna ima li nekoja ideja sto bi mozela da napravam
Имам златен каиш,од позади има три нитни копчиња.Е сега многу ми е широк ми треба да се стави уште 1 или 2 такви копчиња. Што мислите кај немоја шнајдера може да ми стави или ?
Потребни материјали коланче кое не ви се допаѓа такво какво што е и сакате да го направите по свој вкус, циркони(по можност самолепливи), ножичка и пинцета(за прецизно лепење). Спојлер Дали ви се допаѓа?