Девојки,кажете ми каде да најдам ваква жица за правење прстени ? Побарав еднаш на зелен пазар ама не беше таква . Ако знае некоја од вас нека ми каже. Благодарам однапред.
Другарка ми едно време правеше накит и знам дека жица купуваше некаде на битпазар. Ќе ја прашам за детали
Често гледам вакви работи на интернет супер се браво за тие девојки што сами си имаат некој посебни идеи а ние им ги крадеме хохо
Има една продавница за материјали за сликање, на Булевар Климент Охридски спроти Вулкан дискотеката. Таму имаше едно време и доста голем избор на бои имаа.
Здраво Ми треба помош. Што да му ставам на пликото, да биде поинтересно, инаку материјалот е плиш. Благодарам однапред.
Според мое мислење можеш како на погорната слика само ти да ставиш бели точки. Исто така можеш да направиш и панделка на средина. Се надевам ти помогнав малку
Можеш да купиш златни нитни, и да ги залепиш кај предниот горен дел, кај таа линијата кај што е набранко.. мислам дека ќе рабиеш монотонија со тоа а ќе добиеш модерна и рок-елегантна верзија.
Zdravo, dali nekoj znae kako mozam da si napravam vakva kosula? http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2lvv ... o1_400.png
Имам точно ваков корсет. Како модел ми е преубав но искрено ми делува како да е долна облека. Се прашувам, има ли начин да го "дотерам" малку, таман колку да може да се носи ?? Да го исфарбам, баш и не би незнам ни како, ама може ли да му зашијам/ залепам камчиња, нитни, било што ? Предлози се добредојдени, ако ги има...