на сите страни има убави работии дефинитивно кје направам нешто но опрво да завршам со школово и полуматурава и друггарски и екстерна.. нека се тргни сето тоа на страна и после сум слободна
Девојки да прашам нешто а можит и не ми е прашањето за тука. Значит вака си земав едно фустанче матријалот му е прозирен,и сега постатавата ми се крава.Што да и правам,сакам утре да го носам фустанчето.Совет некој? Однапред благодарам.Ве молам одговорете ми некоја .
За накит имам правено ланчиња, алки. . . Едноставно, се што ви треба се бисери(може и циркони) и конец кој е еластичен.
Eвее и јас направив шорцеви извинете за сликата, нешто е малку мала.. и добри ли се? и сакам да ве прашам каде можам да набавам нитни? (ако не ја гледате убаво, кажете кје ги пресликам)
Имам една убава кутија не сакам да ја фрлам сакам да ја искористам за нешто. Мала е. Некои предлози и идеи?
Јас и сетсра ми правевме белегзии од лименката тоа за што се отвара лименката и правевме паричници од книшка од кроасан ама секако не ги користевме
Да не знае некој како се прават летни обетки..Потребни ќе ни се летово..Сезоната започнаа Можеш во неа да ги чуваш кармините и лабелата или можеби лаковите. Истотака можеш да ја искористиш и како место во кое ќе ги чуваш своите монистри,нитни за рачна изработка.Се зависи од големината на кутијата
https://www.youtube.com/watch?v=KqyuQ5v ... AV62nAS_tD Вакво нешто многу сакам да направам.Минато лето на еднен црнец му дадов 5 евра ама една недела и се скина,ова ми стои појако.
Феминки значи вака до сега немам ништо правено сама пошто ќе замислам нешто и при изведување ќе го утнам е сега имам една маичка на кратки ракави од мек материјал е растеглив мислам нешто како ликра е имаше шара напред ама почнува да се рони зашто како слика е и неможам да ја носам повеќе зошто стои лошо а многу си ја сакам маичката е сега сакам врз уништената слика да ставам парчиња од цд и да покријам па сакам да ве прашам со какво лепило да ги лепам парчињата цд врз маичката за да не ми паднат со перењето значи каква марка лепило цена и каде би можела да го купам отприлика пошто не сум од ск.Однапред фалаа
Незнаев кај да прашам,па мислев дека најсоодветно е тука. Мајка ми е во процес на правење едно фустанче и јас и помагам и сакаме да ставиме како циркончиња или светки незнам како да ги наречам,ама незнаеме со што се лепат за ткаенина. Некој да не знае?
Здраво. Прашањево можеби не е за овде, но незнаев каде да се обратам. Ми треба помош, на фармеркиве ми се истури течна пудра, ја чистев со сапун и со четка за заби, и ми обелеа местата каде што триев и сега незнам што да ставам, што да направам за да не се познаваат толку многу белите дамки. Ве молам за некој совет доколку знаете нешто што би ми помогнало. Благодарам однапред.