Вечерва немаше што да правам и почнав од еден материјал да си правам сукња. Па се надевам нема да го уништам материјалот, ако успеам ќе ви се пофалам.
долниот дел на купачите ми е тесен-во смисла не можам да седам и да ги раширам нозете ке ми се види интимата.... Купачите ми се тегет,сина и бела дебела линија и гз ми е тегет... сум помислувала да носам некои гаќи наместо нив ..но? Предлог дали да ги поправам некако или.. гледав видеа како сеправат купачи не е тоа тоа
Минатото лето ви пишав за сандалите што ги порачав розеви што да им направам да ги придотерам за да можам да ги носам, и не ги облеков цело лето. Ова лето решив да не купувам нови туку да пробам повторно па што биде нека биде, ако треба и ќе ги фрлам. И пробав со траен алкохолен маркер на Bic И резултатот излезе одличен, многу ми се допаѓаат. И после им почнав на сите стари што не ми се допаѓаат
Ми се допаѓаат и двата модели,баш и 2 се интересни ко за секој ден на ваму на таму, а првите се перфектни. Убава идеа баш ке ми се најде
Не се познаваат многу линиите од маркерот нели? Имам и јас едни балетанки, сакам да ги префарбам во црни, ама една феминка ме предомисли дека се познавале линии.
Многу малку се познаваат ако ги загледаш , додека од далеку додека ги носиш не се познава ништо. И јас не ги офарбав уште лани поради тоа, но испаднаа супер
Гарнитурата од бамбус беше стара, распадната, речиси уништена и стоеше пред влезната врата на куќата на тетка ми, заборавена со години дека постои. Ја посвоив и мислам дека успеав да и вдахнам живот. Сега гордо го краси мојот балкон.
Некоја идеја за златната штикла како да ја средам? Ми се оштети. Едит* Каде се продава спреј за метал?
прекрасноооо оваа варијанта ми е понежна и поубава мене лично гадни ми се овие ко за у циркуз ми се но веќе кога се во мода многу се гломазни овие а не се толку лоши.боите се океј.но понежни имам гледано дека се носат со помали цветови и поретко ставани.ова ми личи ко букет цвеќе место у вазна на коса ајт
Ги разгледав вашите објави, Ми се допаднаа многу и се обидов и јас да изработам нешто сама, но користеќи ги вашите фотографии. На една блуза направив 2 слики. Од едната стр. е американското знаме а од другата звезди нацртав за да можам да ја носам и од двете страни Еве слика од тоа
Каде би можела да најдам вакви цветчиња ? Јас направив едно слично вакво, ама цветовите ги правев од оние материјалите за завиткување, платното де. Кога ќе имам прилика ќе го сликнам тоа што јас го направив, па ќе го видите
Не знаев каде на друго место да ги постирам, па некако оваа тема ми се виде најсоодветна. И тоа пробав во животот, од дизајнер, преку молер, тишлер и што уште не, станав и слаткар Уште оџачар не сум била во животот Тортата за роденденот на мојата кукличка. Фигурите ги правев од домашно приготвен фондан, по целата куќа имаше шеќер во прав и со слатки маки излезе на крај скоро совршена.
еве неколку мои од многуте , сакав да направам шорцови од порано и минатата година ги направив овие еве како испаднаа не се баш убави дека ми беше прв пат ама арни се тетратка декорации низ дома (од шишиња ) оваа е маица пресечена како muscle tee белезики