Папучки за постапалки made by me.Ги направив за ќеркичката на братучед ми. Штом се испечат постапалките, со прехранбена боја им ги лакирам ноктите и постапалката секоја посебно ја ставам во ваква папучка. За првпат вакви правев пред скоро 7 години, кога ми прооди ќеркичката. Е сега за синчето имам поинаква идеја, само што он уште нема абер од одење
Девојки тие цветните круни што ги правите,ако не најдете вештачки цвеќиња како ги правите со што? Сакам да си направам и јас,ама незнам дали ќе најдам во градов мој вештачки цвеќиња,затоа прашувам
Оваа идеја ми се виде интересна, сакав да ја употребам за црна суќна, и со црна иста ваква летна но мислам дека ќе изгледа старински. Некое мислење?
Јас мислам дека ке испадне добро ако и двете се црни, но не и црно-бела комбинација. А и на црното помалку до израз ке иде фигурата, некако по таинствено.
Баш сакав да пишам како да ги префарбам чевличките бели на ништо не ми одговараат, мислев да купам спреј за ограда црна и со тоа да ги префарбам, ама гледам дека со маркерот одлично испаѓаат сега го нема тоа укравчето, и не светат толку многу ме интересира само japanize дали маркерот се брише ако случајно се напрскаат со вода оти јас колку и да пазам не верувам дека ќе ги дочувам чисти
Интересна е алкава, да ги најдам металните нешта што се на краевите од лентата, ќе си направам и јас :geek:
Туторијали за правење на некакви парчиња од есенски накит?..Сезоната започна,па да се подновиме со некое есенско бразлетче
Можда ќе треба да им повториш некои линии после 2-3 пати носење, пошто јас не знам многу да одам па ги чукам нозите ваму таму . Али нема некое драстично бришење да ти излезе старата боја
Се мислев каде да ја ставам сликава ама еве тука...си реков да ја украсам вратава,да ја накитосам арно ама ми го извадија после 1 недела