За љубителите на цветните круни Да не знае некој која е цената на пластичните цвеќиња? Планирам да си направам една ваква за на одмор
@MayDiamonds, не би требало да се скапи, на пример во Џамбо има секакви вештачки цвеќиња (за оние кои сакаат по дома како украс да го чуваат), така што мислам дека не би требало да биде повеќе од 30-ина денари по цвет (не знам како се продаваат, веројатно на парче). Јас сакам да купам такви, ама планирам да правам венче како украс (како новогодишните, ама такво пролетно), па ќе се заинтересирам, ако веќе некој нема информација.
ќе си шијам дома ваков горен дел. Дaли некoјa oд вaс имa вaкoв ,,гoрен,, дел И дaли ќе сaкaте дa ми гo пoкaжете преку сликa внaтрешниoт дел,oнa штo лeжи директнo нa грaдите, и кaкo се зaкoпчувa.. пратете ми слика ве молам,макар и во ЛП
Кои ви изгледаат поново? Шорцевите од десна страна ги имаа ногавиците (со кои утнав во "распарталување"), а шорцевите на лева страна ги купив од Манго за полу матура.
Девојки , дали знаете како да ги отстранам овие од фармеркиве, без притоа да остане лепакот и да се познава.. неколку отстранив , но од едно-две од нив остана лепакот и се знае малку ..
Ова се спремам одамна да го направам. Имам едни апостолки кои се преубави, но од груб материјал и ми прават рани. Мислам дека може да послужи за било какви апостолки кои во моментот не ви се допаѓаат
Обична глина имаш во речиси сите поснабдени книжари, ќе бараш Дас маса или Фимо класик. А ако сакаш полимерна глина, палетата на Фимо ја има во книжарниците на Штедлер (една има во Рамстор, една спроти Апче, една има до Тинекс спроти паркингот на Холидеј Ин), а има и во книжарите на Алби.
Имаш во Делфина Аксесоарис и во Мурано Арт, се продават на грамови јас од Мурано за некои 100 ден купив за 40 пара обетки побарај на интернет..