Моментално неможам да Ви прикажам слики од изрработени пликоа и кутичиња за на свадба.Исто имам многу слики од изработени роденденски декорации, Подоцна се надевам ќе ми успее Истите ги продаваме, Поздрав,
fala mislev da ne ima nekade tuka niz makedonijava gi vidov tamu na alo definitivno od tamu kje zemam
Има во една книжара, кога одиш од Соборниот храм накај Карпош по Партизанска, вртиш десно на првата улица и потоа продолжуваш до следната раскрсница. На ќошот на улицата што оди повторно десно има две книжарници една до друга. Оваа е на самиот ќош и е некако стара, со стари ролетни. Во неа имаш магнетни листови, но се продаваат на метро. Ги имаат во три дебелини.
Незнам дали може да се објавува за предмети кои што се направрни дома, ако неможе извинете. Вчера го направив овој календар од рамка и можеш да пишуваш на него со фломастер потоа се брише со марамица
Бидејќи купував и од фолијата, не ми текнува, дали беше 150 ден 1 метро или 300? Не можам да го најдам каде сум го ставила и телефонот за да им се јавиш!
Zdravo devojki. Bi sakala da prasam dali znaete vo Skopje kade se naogjaat materijali za brazlentni, potocno ovie na slikite podolu. Crnive i belive topcinja mi pravat problem...
Во Делфина имаш разно-разни работи, сега дали имаат вакви во моментот не знам. Побарај ги на ФБ како Delfina Hanmade Lewelry, имаат адреса и каде се наоѓаат, а можеш и да им ја пратиш сликата и да ги прашаш директно! Имаше уште една продавница, Монистра, ама кај Осигурување Македонија за јатворија, ако некој знае дали се некаде преселени, нека каже.
Здраво Феминки, Дали имате идеа каде би можела да најдам шешир сличен како на сликава? Или пак дали познавате некој што би ми го изработил? Ви благодарам на одговорите Поздрав,
Во старата скопска чаршија има неколку продавници за шешири каде поголемиот дел од шеширите ги изработуваат самите и можно е да примаат нарачки. Најдобро да ги прашаш нив, ако не тие, можеби знаат некој друг кој изработува по нарачка.
Фармеркиве ги направив денес, дали ви се допаѓаат и дали би ги носеле? Беа долги и широки долу и ги направив во стил на Boyfriend jeans
Добри се само со игла разреси ги повеќе краевите каде се исечени, да не бидат толку тенки , не знам дали ме разбираш на што мислам.
Не Незнам дали добро те разбрав Јас од горната и долната страна на сеченото ги поминав малку со ножица да се подразресат а од страната само ги вадев со пинцета плавите конци.