Епа вака женски си купив многу убави еспадрилки , но неможам да најдам ташњичка со тој дезен , би ми помогнале многу ако знае некоја од вас каде можам да најдам материјал со овој дезен и да ми сошијат на плик ташњичка , ми треба за на матура кај братучеда ми фала однапред
Еве јас што си имам направено од таа жица, приврзок - гнездо Тенка е, и не може правилно да се обликува.
Пишав и вчера ама ми го нема коментарот.. Во Матекс во ГТЦ видов карирани материјали.Незнам дали баш овие бои ама вреди да провериш. Купи си обична и евтина плик ташна и обложи ја со материјалот кој ке го купиш. Јас обично така си гу правам моите ташнички.
Еве јас што си направив сега. Имав бела плик ташна како подарок, ама немаше шанси да ја ставам на мене а немам чанта што ќе ми одговара на балетанките (кои повеќе пати ги видовте) па си направив нешто. Искрени коментари, ако не чини да не ја носам. Ваква беше: Ваква е сега:
Марамке, ми се допаѓа идејата, само сепак мислам дека машната е преголема.Поубаво би било кога би ја намалила малку.Поздрав!
Еве ти уште една идеја, купи каменчиња на кои нијанси сакаш, распореди ги по чантичката и залепи со силикон, или пак сега чипката е хит, па истото можеш да го направиш со чипка, плус и ќе го покриеш оштетеното.
Марамче, мене ми се допаѓа. Одлично е. Убава е што е голема машната, се добива разгираност на вкупниот изглед на делото. Се губи униформираноста и повпечатлива е чантата. Позабавна. Оригинална.
Дали е голема машната или не, тоа е до вкус, некои девојки знаат да износат и поголеми машни на нивните фустани. Ама тоа се девојки со став. Јас не би ставила никогаш таква машна. Инаку мој предлог е да користиш и друг тип на материјал. Не се гледа добро на сликава, јас би користела некој сатенски материјал, без разлика дали е тоа машна или би ја обложила целата ташна. Идејата со чипка исто ми се допаѓа.
Јас многу многу сакам машни. Колку би сакала да направам некој фустан и да изгледам како поклонче со огромна машна на грбот Марамке од мене имаш висока позитивна оценка. Мене ми е преку глава од чипка, така да полн погодок ти е машнава. Вкус си е во прашање, најбитно е тебе да ти се свиѓа
Обетчињава ги правев пред некој ден со црн тул ( направив малечки пувциња и ги залепив со силикон на обични обетчиња од по 10 ден ) - ги носев на апсолвентската
Марама мене ептен ми е убава ташничката!! Идеја плус, на местото кај што се гледа ташничката, белиот простор, можеш да закачиш онака на рандом места мали камчиња или циркончиња(како си сакаш). Така ќе делува ептен весело. miss-bootylicius ептен се слатки обетките. Супер идеја за досадните обетки Браво женски, многу сте креативни.