Следно кога ќе се бара ново лого за настани поврзани со жени, и такви родови дешавки, прати им ја сликава.
некогаш нештата кои сме ги планирале не може да испаднат баш исто како што сме ги замислиле ама и тоа што поинаку испаднале не значи дека се лоши. Мене навистина премногу ми се допадна.
Последно од мене, две маички на кратки ракави (нови, 100% памук) со рачно извезени цветни мотиви. Воедно, да ви кажам дека си отворив е-продавница во склоп на Sozdadi.com (нова платформа за продажба на рачни изработки), па може таму да ги купите овие мачки, и сите мои следни производи. Главно ќе везам на маици, цветни и космички мотиви, но ако имате некоја замисла може да ја оствариме заедно.
Луѓенца кај можам да најдам ваков завршен гел, се отепав барајќи на интернет и најдов еден за сто и нешто денари ама ми бараат 300 за достава, многу ми е. И тие плугчињата од позади за обетката кај што се закача за увцето кај можам вакви да најдам? Веќе подолго време барам а во глава имам неколку идеи за изработка на обетки.
Побарај во Штедлер дали имаат некој завршен гел од асортиманот на Fimo. Тоа ти е марка на полимерна глина, па можно е да имаат и различни типови на гелови за финиш. А што се однесува до деловите за накит, можеш да најдеш секакви во „Делфина“ - се наоѓа во Центар, влегуваш во сокакот кој се појавува после „Матица“. За да ти биде појасно, провери на Гугл мапс. Внеси Delfina's Accessories во пребарувачот. Има и на Битпазар во оние дуќаните за материјали, текстил и сл. А имаш и на Алиекспрес, секако.
девојки ми треба голема количина на монисрра различчна големина за ланчиња .дали некој знае интернет страна за нарачка?
На Алиекспрес имаш чуда а и најефтини би требало да најдеш таму. Се разбира, доколку ти се чека подолго.