За вакви цветчиња барав видео за начинот на кој се прават на youtube но не можев да најдам,може некој да ми помогне ? Како се прават ?
Јас ги правев од волница, има голем избор на бои а се и со различен квалитет и дебелина. Види дали имаш од баба/мајка/тетка... или купи си некое клопче не е многу скапа.
Пробај со конец за везење или со памучен конец за плетење, потенки се од волницата и поубаво ќе изгледа
Убавооо! навистина интересно изгледа. А со што ја виткаше жицата? Спојлер Офф топик...да ти дадам еден комплимент... Имаш прекрасни раце и нокти.
http://www.youtube.com/watch?v=EjtXI4l1cU4 повели ќе може да ми кажеш од каде се купуваат пердуви вакви низ скопје? многу добра изработка се обеткиве... браво
[/quote] има во Vero во Jumbo многу ефтини, јас купив, ама во дреч бои.[/quote] Во кои бои има? по колку пари се? и каде точно се во Jumbo?[/quote] Ти пратив во ЛП али ајде и тука Има розева, жолта, плава, зелена и виолетова, сите се дреч. 30 денари е едно пакетче, има по 6 пердуви од секоја боја. Се наоѓаат карши скалите за нагоре во Џамбо, не кај шеширите, од др. страна на скалите, кај тие редици (не сум баш добра за објаснување али ајде) -Се надевам помогнав
Сега ми текна дека дома имам неколку украси со Ајфелова кула (дедо ми ги купил од Франција *на времето* ) е сеа имам и една ваква: Спојлер Бојата е нешто измегу ова и горе ставената слика Сакам да си направам ланче како на сликата, но неможам да најдам некое ланче за да си ја ставам кулата као приврзок. Идеја некоја или каде можам да најдам некое долго ланче. (Гледав низ бижутерии нема )
имаш евтини ланчиња на бит пазар со и без привезок-знаеш во оној дел на крајот потоцно одма до зенски пазар
Девојки незнаев каде да поставам прашањево па решив овде.... Вчера ја најдов чантава.. Коа имав 10-12 години ми ја купија.. Е сеа видов дека е кафеава пошо немам кафеава реков ке ја земам и ке и направам нешо... МИ треба идеа ... Шо мислите шо да и направам.. Напред кај шо е она златноно шо да ставам и каква рачка да ставам.. Пошо рачкава е кратка за преку рамо .... Ако имате идеи ДОБРЕДОЈДЕНИ Се..!! Иначе бојава од блицов излегла ко црвена.. Потемна Кафеава е ...
можеш на пример да купиш ланец и да го ставиш на ташната, по можност во некоја кафена или бакарна боја на пр вака како зеленово ташниче