^Еко кожа најдов на Бит пазар на главната улица (булеварот) ама од страна на факултетите, во бела зграда, продавницата е за тапацирање на мебел.
Еве ја мојата нова колба од весник во живо е многу поубава, штета што не може да се долови вистнската боја на сликиве Спојлер во живо е многу потемна, не е бледа како што изгледа и не е еднобојна,мат боја...
Hii сега видов дека си ме прашала за смесата, ама гледам си се снашла. И јас отприлика ставив брашно, не мерев. Супер ти излегле. Fashionista eко кожата е од 240 ден - 300 ден метар, а бои нема баш голем избор, јас сакав подречливи ама немаше, а инаку овие стандардните бои ги има. Јас си купив бела (прљаво бела е), сина и бордо (на сликата може да се види врз неа е ташната).
за авон би ти кажала едно големо Не. ваква алка јас си земав и гадно се зезнав, само синџирчето го платив 500 ден и плус 3 преврзочиња пеперутче срце и клуч кои сите посебно ги платив 399 ден на попуст, после три носења од златни станаа никакви ни з од златно целите се ишараа и не личат на ништо кај ми беше мозокот незнам уште си ги жалам парите јес да беше убава алката ама за две-три носења не се исплати и не е само алката туку и ташните катастрофа жива се, на изглед те мамат да ги купиш ама квалитет 0. не се зезнувајте како мене
За подетално ке ти објаснам во ЛП како и на останатите феминки кои не им успевало ps.имам уште поубава колба, после ќе ја ставам да ја видете
Ланчето кое започнав да го правам вчера вечерта Основата е кожа и превртена кожа во бордо боја. Останатото е цртано со лак за нокти, лепенки од кожна трака, разни материјалчиња кои ми се нашле при рака. Тоа во средина (дрво на кожна подлога) не знам како ми дојде в раце Сега засега немам на што да го ставам, но си го сакам, многу труд вложив
Имам дома едни многу фенси патичиња ама врвците некако ми беа досадни па го извадов шалчето од мечето и ги ставив на патичиња. Му се допаднаа на другарките и на професорката
^ Врвцата била обична како што сега имаш на задниот дел од патиката? Епа искрено така ти биле патиките многу поубави. Ај да беа еднобојни пример бели па да ја ставеше оваа светкава трака и ќе беа бело-лилјакови. А вака имаш патики со прекрасна шара, со обични врвци какви што и одговара, а ти си додала светкави и не личи на ништо според мене испомешани свечено обични патики. Како што ги гледам патики чиста 10ка би им дала без врвците. Си ги уништила со тие врвки посебно што се светкави. Ако сакаш промена земи лилјаково најобично. EnnieFabulous секоја чест за ланчето, на обично топче ќе стои супер, уникатно е!
фала rossonerka ама овој пат вака ќе си ги носам уште некое време да ми мине меракот и после ќе ги сменам ..некако позитивна енергија ми носат , среќни патичиња шта чеш а после ќе ставам пак обични