Ема стави слика од чантата да ја видиме како изгледа.Вака со претпоставување не може да знаеме точно како да ти помогнеме
Баш зедов ја сликав и да ја ставам гледам си пишала Преубава е, ја купив во Бугарија ама ете, не ја носев. Здравје догодина на лето...
Emma89 чантата ти е суперр..Само може да ставиш некои додатоци како на пример цветче или некои канџички...Може да купиш и синџирче и да ставиш неколку реда..
Според мене преубава е ташната и не и треба никакви додатоци. Само тоа што е напред со ресите не ми е убаво. Извади го тоа и терај, ептен е убава ташната.
Ема мислам дека ако ја отплетуваш плетка може да се растури а жално ваква убава ташна да упропастиш. Мислам дека може да купиш обичен синџир како на ташната и да додадеш од двете страни.Значи ке требе само од страна да ја откачеш рачката и да додадеш на двете страни парче синџир и повторно да ги поврзеш синџирчињата со рачката.Свати Се надевам помогнав
Да, сфатив во тој случај ќе биде 1 синџираста рачка, потоа споено двете рачки со плетката и пак до другиот крај 1 синџираста рачка.. не знам како ќе стои но ќе видиме... фала многуу Инаку не ни планирав да додавам ништо, сакав само да е подолга за да ја носам настарна. Фала девојки
Јас мислам дека вака убаво ке изгледа и нема да се познава дека си ја правела.Гледам и дека оние ресичките се споени со обично синџирче, па исто такво може да додадеш и на рачката
И мене не ми се свиѓаат ресичките..Извади ги..Инаку чантата е преуубава..А за рачката можеш да купеш такво синџирче..Јас најдов во продавница за монистра..Незнам како се викаше..Ми ги купи братучедами..Ако неможеш да најдеш такво стави обичноо..Инаку чатата ти е прекраснаа..
Мене ми е комплет убава, дури и со ресичките. Тие ми ја прават поинтересна од обична кафеавка чанта. Ич не ја чепкај, вака е баш супер-слатка.
Браво Феминки !! Ме инспириравте и мене и јас почнав да правам накит сама. Почнав со прстен и со обетки па ќе видам до каде ќе стигнам. Инаку уште еднаш се што сте изработиле е прекрасно.
Не ја менувај вака е преубава, ако сакаш подолга рачка само стави нов синџир, а мислам дека можеш и ко плик да ја носиш.
Феминкии и мене ме инспириравте...Си направив едно за чување обетки ии едно за алкии...Не се нешто Нај ама вршат работа.....Во следна прилика ке ставам сликии.....И уште ова што да направам со бисерчинјата???Имам многуу и сакам нешто едноставно и лесно за правење..И некое видео за правење панделки..Итно ми требаат..Фала феминки..
Девојки, имам една сукна стара ми е, бојата и е тегет како со изведени шари е самата од себе, долга е од стомак па се до една педа под колената. Исто така е права, а горе е со ластик (ластикот внатре од прилика 2 сантиметри). Сега сакам да направам нешто од неа. Дали имате некој предлог, пример, видео? Секој предлог е добредојден Спојлер би ставила слика, ама апаратот не ми е тука, а од мобилен камерата нешто се зезна, пробав да сликам не ми работи...
t.w.e.e.t.y ее мноогу фала за видеовоо...Башш го погоди суперр е...И така мајка ми е експерт за работа на машина сигурна сум дека ке ја направамм...Фала уште еднашш...
Спојлер Барав од нет, еве нешто вака, само како што кажав со изведени шари, плус поширока од оваа и горе со ластикот, а материјалот е како свилен... тенок е а, да, и ќе заборавев, има шлиц позади