Јас лучно не би ја носела...Можеш некако да ја декорираш на пример да и ставиш долга рачка од ланец (се продаваат по 1 метро) и да и ставис нитни....) Се надевам помогнав
Има посебна боја за чевли, црна знам дека има, а за други бои не знам точно, а некои ги бојат со лак за нокти.
Прво се мислев дали да го ставам ова тука ама бидејќи видов дека темава не е само за накит и облека сепак ке го ставам линков. http://www.sminkerica.com/2012/02/13/di ... za-ruzeve/ Мене многу ми се допадна идејава само треба да најдам слободно време да ја реализирам
Ова ланче за околу врат е моја рачна изработка.Се намачив додека да научам да плетам, ама да ни е жив и здрав интернетот и туторијалите за плетење на youtube.Се надевам дека ќе ви се допадне.Го доукрасив со дрвена монистра.
Благодарам Дренкац од се срце. Инаку еве го сликнав ланчето што ДренкаЦ ми го сплете и имав прилика да ја запознаам оваа креативна девојка која ми даде инспирација да бидам креативна.
Штиклии Здраво на сите ! Па вака ке може да ми кажете со што да ги обојам моите стари штикли целосно ? И како да ги декорирам на пример Ставете и некои слики ако некогаш досега имате некои стари штикли што сте ги декорирале може ке ми дојде идеја .. Фала однапред <3
што би направиле со овие кондури? сакам нешто да им направам но не знам што,а и некако многу се коњести ... гломазни се....добродојдени се секакви предлози...