Мокасинки Не е во никој случај срамота, јас барам да си купам баш ми се слатки, носи ги со се ресите по штосни се така
Мене ми е се многу слатки со реси. Кај нас се по 1200-1300 денари. Инаку за комбинирање можеш со најобилни денски комбинации. Фармерка, палто, маичка, марама, ташна.
Во Кочани се поевтини од 500-600 денари им се движи цената. Инаку Талита не треба да се срамиш носи си ги. Убави се.
Talita Женскава на сликата од каде е? Пошо прво овие беа модерни во другите држави ама и овде се почесто гледам девојки со вакви како што се на девојката...А за твоите незнам јас лично не би ги носела но тоа е твој избор.....)
Taлита, мокасинкиве се супер, + бојата е одлична и за комбинирање. Според мене не треба да ги чепкаш, поубави се со реси. Ако имаш во план да прошеташ во продавници, ќе видиш дека баш вакви се модерни и ги има во повеќе модели, варијанти и бои. Колку што приметив твоите се кафени, така да можеш да ги комбинираш со тегет(плаво), крем, бебешко розе, зелено, бело, виолетово ... Размисли си, сигурно имаш многу комбинации за носење
Конечно си го направив ланчево. Видов слично во Теранова пред некое време, 200 и кусур денари, ама инат ме фати и вака ме чинеше нецели 30 денари
Зависи каков е материјалот, ако е свила, нешто така тенко можеш кошула, марама. А ако е памук, ликра можеш сукња Spoiler
може да сошиеш туника, кошула, хаљинче, наметка за на плажа... еве неколку идеи може ке ти се допадне нешто