Имам направено едни шорцеви со 1000 бои на нив , неколку ланчиња и прстен, ама шорцевите ми се бели изнашкртани со фломастери исушени
Бре, неможам да редактирам. Го правев според видеото поставено погоре од мене, еве како ми испадна. Знам дека не е сјајно, ама како за прв пат според мене одлично е, натака ќе ги правам поубави
Портокал свеќа …без восок со неверојатен мирис !! Спојлер http://boza.mk/2012/portokal-svekja-bez-vosok-so-neverojaten-miris/
Zdravo devojki, super e forumot, za tie shto ziveat vo Skopje gledam imaat super dukanchinja za sekakvi raboti, mene mi treba srebrena zica i dr stvari za izrabotka na nakit, se razbira amaterski, no vo Bitola teshko mozam da najdam, kazete mi ve molam mozam po nekogo da poracham da mi isprati po posta ili nekako da se dogovorime... Vi blagodaram mnogu
Wow, ај можеби ќе пробам да го направам ова некој ден Он топик. Многу ме бива за вакви работи и уживам кога ги правам, имам доволно живци Добро сега, моите изработки не се којзнае што, ама со оглед на мојата возраст, супер се. Можеби наскоро ќе прикачам и некои слики од нив.
Еве дечки нешто од накитот кој го правам, немав намера да продавам ама кумата и другете ме разубедија и фала им на тоа
Здраво Јас многу обозавам вакви работи, па во слободно време кога ми е досадно израборувам по нешто. Еве последно што изработив, од обична блуза (како оние што се по ФЗО). Многу убаво стои!
Најдов една црна ташничка ( никој ја нема носено ). Ја украсив со парчиња материјал и други додадоци. Дали ви се допаѓа и дали би ја носеле? Спојлер ќе си купам и синџирче
^ Мене искрено поубава ќе ми беше ако беше цела црна, без таквите украси и само со едно синџирче Иако и вака не е лоша
^^ Мене не ми се допаѓа . Мислам дека без тие материјалите доле и тие белите горе ( мене што ми личат на капак од шолја во вц ) или што и да се, би била многу поупотреблива ташната. Вака ептен ми е шарена, натрупана.. Некое ременче стави само, и да можеш да ја носиш..