Дечки еве што правев нови обетки, од вас чекам критики, пофалби Спојлер Ќе ме бидува али нема да ме бидува
Дали би носеле вакви ланчиња? Ама најискрено да ми одговорете. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m448c ... 1_1280.jpg И од каде можам да купам синџирчиња, како погоре? Имам дома 2 вакви шишенца, од светки за нокти, па сакам нешто вака да направам. Убави ли се?
E незнам. Најубаво да си прашаш. Можеби ќе најдеш Или пак извади го синџирчето од некое старо ланче кое не го носиш и решен проблем
Леле луѓе се скапав на пазар барајќи монисти. На сите тезги прашаб и- НЕМА. Ај ве молам кажете вие од каде ги купувате А и каде купувате од оние што се за обетките, оние искривените што се ставаат во уво.ПОМОШ ВЕ МОЛАААМ
ма какви критики...мене ми се свиѓаат обеткиве....убави се... такви во уши што се ставаат има во продавниците за монисти, јас ја знам само Монистра (кај Страшо Пинџур библиотеката)
Има секакви мунисти и ушалки и во Делфина, само незнам кај се наоѓа мене ми ги купуваат и праѓаат по автобус другарки
Тоа ти е на Булевар Климент Охридски карши Вулкан дискотеката за малолетници, значи од другата страна на булеварот ќе влезеш во уличката до Кинг Бургер што беше само право и ќе ја видиш продавницата од лево. Таму нема што нема
Луѓе најдов дома на мајка ми кошула тигрест дизајн ама некако старомоден модел дајте некоја идеј шо да и направам?
ALe546 можеш да и ги исечеш ракавите (како кимони) и од едниот ракав да сошиеш машничка горе кај вратот.. Ако не ме разбра пиши ми во лп.. А можеби и некој друга феминка ќе ти даде подобар предлог.. Позз
Даа многу се убави и јас имам направено вакво ланче, со шишенце полно со ситни школки и песок.синџир имаш во монистра карши даре џамбаз и во делфина карши соборна по 100 денари метро