Тоа што се става во пиштолчето е силикон и го имаш на пазар и во продавници каде што се продаваат боу и лакови а ластик и монистри имаш во бижутерија ЕМИ Бунјаковец и по уличката кај што беше КИНГ БУРГЕР тоа за накит што е незз како се вика
Да не знаете кај да најдам ваква крагна готова?? или крагња незнам како е поточно ми треба готова само да си ја украсам јас, да немора да шијам
значи со боја за кондури, во форма на спрејче е и трајна е.. можеш да ја купиш во продавници за бои и лакови.. јас не ја купив, затоа не знам каде да те упатам
Прекрасни ти се изработките WomanInRed ,може ли да кажеш каде купуваш материјали ,секако ако не е тајна
Значи девојки материјалите, случајно што ке ми се најде дома, овие ленти ко нитни такви шљокици, секакви работи ги купувам на бит пазар. одзади кога идеш по албанскиот театар, баш карши театарот има продавнички, значи не тезги баш продавнички и тука све можеш да најдеш од ленти до каменчиња, до цветови, реси. све све све.. и само уште малце креативност и ете ти