Немам слики ама ќе пробам да ви опишам... Со тегличките од кашички направив висечки свеќници за на тераса Прво во тегличката ставив бели камчиња ( ги собиравме со мм кога бевме на меден месец ), над нив ставив вештачка ружичка и на отворот ставив свеќи ( од оние што пловат во вода ). на грлото на теглите изврзав коноп и залепив сатенски машнички. Со конопот и се закачени за настрешницата и висат од едната страна на терасата. Преубаво изгледаат.
Имам постери низ цела соба ама сакам да сменам малку,сакам брат ми да ми нацрта нешто по ѕидовите и да си го офарбам мебелот во две бои. Може некаков предлог кои две бои и што да ми нацрта по ѕидовите (иначе се мислам нешто ноти пошто обожавам музика) имам 14 години
можеш црвено бели ѕидовите и црни ноти + гитара пример (цртав пред година-две скоро кај другарка ми и интересо изгледа така ноти над креветот ) ако сакаш можеѓ и да си купипш од овие сликичките што ги порачуваат од алиекспрес со париз,нешто птици.. има мн различни поентата ми беше ти предлагам црвено-бела комбинација со црни детали оти ако пример ставиш нешто на розе, некоја така боичка после година две ќе ти биде многу детска Спојлер чисто да видеш како оди бела со црвено пиши на гугл wall stickers и имаш мн за инспирација што да биде цртежот
Јас имам постирано во темава цртежи на ѕид, кои јас ги цртав, може ќе ти дадат некоја идеја што и како е изводнливо.Еве да не бараш низ темата.
Се понудив на другарка ми да и помогнам за свадбата со тоа што ќе гио направам кутивчињата за бомбони со тортата е сега ме интересира каква хартија треба да биде тоа? јас и реков дека може обична бела хартија од по дебелата и да ја украсиме со некоја лента во боја.. дури не земале материјали дали е во ред таква хартија или треба некоја друга Најверојатно вакви ќе бидат кутивките
Јас си направив вакви за мојот ѕид , ама моите се поголеми од овие . Многу убаво изгледаат. А и ако имаш некоја дамка на ѕидот ,одма покрива
Дали знаете како се викаат овие изработи од хартија,некое видео од youtube каде што е убаво објаснето како се прават?
Порано имавме стари лустери/вентилатори, пред некој ден ги најдов двете преостанати чашки спакувани во кутија, сакав да ги фрлам ама се предомислив и си направив свеќници немав мали свеќи, па за проба ставив јајце свеќа (велигденски)
Девојки, каква хартија да употребам за изработка на овие пеперугиве, цветовиве што се како погоре на сликата со Делчево? Може обична хартија во боја или пак треба некоја потврда?