Мислам дека од морска пена нема да можиш да најдиш или направиш ама можиш од подебела хартија (зависи за што ти треба) ептен е лесен за изработка минута време ти одзема п.с. Можиш да го споиш со лепило или хевталка
За елка или конус и јас не сум видела, би ми завршило и мене работа, а топчиња имаше во џамбо, е сега зависи колкава големина ти требаат, зошто вчера кога бев само малецки имаше останато, ама верувам дека ќе донесат сега пред нова година Инаку јас си напарвив снешко со поголемките
Ете на пример како Симона си го суреди плакарот во својата соба..Значи допрва ќе го усовршувам,ама сега-засега е вака...Значи имам латински поговорки направени како писменце,му прснав парфем и така миризливи ми се и кога ќе ги отворите е преводот од поговорката.Покрај латинските имам ставено и индијански поговорки исто така но и една реченица на Кралицата Мери,кралицата на Шкотите и жената на кралот на Франција,Францис Втори-На крајот е мојот почеток.Се разбира кај мене не може без Бијонсе,Тоше и Коби.На овие ќе му се придружат наскоро и Рибери и Меси,а и мојот омилен фудбалер и според мене најдобар-Роналдињо Интересна идејава со поговорките?
девојки сакам на ќерка ми да и нацртам нешто на ѕид ама не знам што. таа е бебе ама не сакам да има мики мини и слично. сакам да и нацртам пеперутки ама не мозаж да најдам такви како што сакам сакам пеперутката да биде само оквирот на пеперутката ако ме сфативте некои идеи?