Ова вечер ќе го пробам : Спојлер И си направив венче модерно за на врата но покасно ќе го ставам т.е. две венчиња
Да ви се пофалам што се не направивме вчера. Овие ми се за дома : Спојлер А овие се за кај мојот вереник : Спојлер
Здраво, темава е супер. Направи сам проектите се многу интересни и јас често сакам да напраам по некоја интересна декорација која ќе ми го разубави домот. Сега на нет гледам еден направи сам проект за кој ми е потребно материјал мислам дека може да се добие од вреќи како на сликата. Дали знае некој каде може да се набават овие вреќи и како точно се викаат. поздрав
Jas pred nova godina isfrliv poveke od 20 vakvi vrekicki( sreduvav kujna). Od brasno mi bea,znaci 1 kg brasno spakuvano vo hartiena kesa,a potoa staveno vo vakva jutena vrekicka. Pogledaj po pogolemote marketi,kaj brasnata.
Еве нешто „направи сам“ од мене. Одамна не сум имала прилика да запакувам прописно некој подарок. Ова е роденденски, за близок другар од друштво. Мислам дека може да претпоставите што има внатре.
Деновиве мм направи сам даска за сервирање месо ама не знаеме дали сега треба да се лакира или не.Ајде тие што имаат готови купени нека кажат дали се лакирани или не. Еве знам дека @danichap има ?