Gledam i po drugi sliki deka ti sece za estetika. Si probala toa da go prodades nekomu? Da napravis biznis? Bi bilo steta da ne probas
https://www.facebook.com/Handmade-E2-175431076278314/?hc_location=ufi дечкиве изработуваат прекрасни работи. И јас многу сакам самата да си изработам ама штета што немам многу слободно време па затоа се потпирам на нив се што ќе посакам им кажувам и они ми го прават. пред некој ден ми направија прекрасна кутија каде што ги ставам моите четки и шминки. Имам привезоци порачано од кај нив кои некој ми се на клучеви а некој ги ставив како декорација на моите ташни. Имам две другарки кои ќе прават свадба летово и од кај нив порачаа бомбончиња и др китенки. Нема што незнаат од вазни до ланчиња буквално се! хаха ги испофалив многу бидејќи јас неможам да се пофалам со мои изработки. Кога ќе најдам време мора нешто интересно да смислам, да го изработам и ќе ви испратам слика
Убав ден феминки, денес не сум на работа но посветена на моето хоби - тема Велигден субтема - Trolls.