Sinko 6 godini i 10 meseci 142 so 44 kg i toa na dieta sme nema blago za dva meseci ima 2 i pol kg namaleno koga ja vidov vagata 46.5 lelel ama visok na tato pa koga go prasuvaat za godini nikoj ne mu veruva po vrot pat nas ne prasuvaat da se zivi i zdravi toa e
Синко задутре 8год ќе полни и има 48кг а е висок 145см. Сокови не пие, благо сосем малку, а за чипсови и смоки нема време зошто главните оброци му се обилни и не изгладнува. Почнав да му давам интегрален леб и по една кришка на оброк. Го запишавме и да тренира фудбал и еве за три месеци, он е истанчен и извишен но само се зацврсти повеќе, има повеќе мускулна маса а килограмите се исти.
И девојкава моја е голема. Нема сало, нема знаци на дебелина. Исто обилно се најадува на ручек. Цврста е. Поголема од повеќето врсници. Трча, игра, скока, не е улежана. 4 години, 23 - 24 кила, 115цм.
Како ве читам сите браво. Мојот нејадач што буквално ништо не јаде на точно 4 години 13 кила со се дреи. Што ке го правам незнам.
Мајки здраво Имам ќерка има точно 3ипол години.Родена е 4 и 300 и така голема растеше.Сега има 28кг и висока е околу 1м и 15см.Ве молам за совет за килажава,знам дека е многу ,има апетит,поручува,руча,вечера,измеѓу пак нешто каснува.Не сака многу овошје,благо не и давам или и да касни тоа е ограничено преку еден ден 20 до 30гр.
4 години и 2 месеци. 115цм и 24кг. Покрупна е од врсниците. Патики 29- 30 носи Јаде све, ручек, манџи, чорби. Искрено и не ми личи дебелка, него баш крупна става има. Има и денови кога помалце јаде или пребира, ма да не и влијае, таква си е генетски крупна. Зашто се секираш? Имате некоја мака ли?
Не дека има некоја мака ама се плашам за здравјето понатаму заради дебелина.Вака не е на изглед нешто предебело дете,пошто нели цела е крупна висока и килажата разредена ама за годините некако премногу кила ми се.не знам
Ќе се трудиме ред со здрава исхрана да внесуваме. Мојата кога ќе и кажам дека нешто не е здраво, после гледа деца јадат чоколадо и им збори.
Помалата ќерка има 5год и 10месеци : висина 18.7kg и 110cm поголемата 7год и 11 месеци : висина 27.7кг и 122цм
И мојов е сега на таа возраст. Има околу 14кг и околу 100см. Вчера една на роденден ми вика ауу ситничок е за возраста,сигурно мал се родил. А нејзиното 4 годишно скоро колку моето
Слабички се затоа така делуваат. Повисок е за возраста, секогаш е иста висина со 4 некогаш и со 5 години. Имаме дете во друштво што е 4 години и 1-2 цм повисок од син ми ама има некаде 18-19 кг и делува доста покрупен. На негово нејадење се чудам како и воопшто расте. Последна пола година почна да јаде. Претходно една година држеше иста килажа а во висина порасна некои 10 цм.