Па не сме ни ние високи хахахах , ама се понадевав дека на моите или на неговите ќе фати ген, и моите и неговите се високи, само јас и муж ми сме закачиле некои гени од помали луѓе хахахаха Едит: сега гледам табели, просек е 67.8, долн граница е 62.8 а горна 72.9, ми олесна, добар е
За 25 дена сме качиле 650 гр Од 7 ми месец воведовме втор оброк и сега е 8 850 кг. Значи мама добро готви Не можеше да го измери точно многу клоцаше. За 4 дена прави 8 м.
Moeto sonce zs 1mesec.ima kaceno 1270gr,samo na doenje.sme.. prasanjwto.mi.e, t.e dvoumenjeto.. vo.poslednata.nedela.denaI,'10.dena.kacil.samo.170 gr. A.vo.poslednite.dva tri dena nema bas apetit,.koga.ke.go.stavam.na.cicka.pisti.. zagRizrna.sum.dali.ima.potreba od.dihrana??? Pedijatarot.ne.mi.spomna.nisto.ama.toj.nogi place.od.koga eroden,pa.si.vikam.da.ne.e.gladen,.a.nieda.mislime.deka.se se grcevi,.inaku sme 5 nedeli.I 1'den
А јас 180цм, мм 192цм, синко 103 цм на неполни 3 години, ќеркичкава на 5м 63цм, родена 51цм Синко 62/63 беше на 2м, роден 56, он на 5м беше 70+ Не се секирај па и ти.. или е до гени или во пубертет ке се извишат
Кога ги читам останатите членки, сфаќам какво глувче имам. 5 месеци и 10 дена - 5860 гр. Уште немаме ни 6 кг, а двете докторки кај што одиме (приватен и државен) викаат супер е. Така да, тие што се сеќирате кога, колку качило, ич да не се сеќирате
i mojava e gluvce...ni vikaat sper e 4 meseci 5 kg treba da ima Na kraj mesec ke ja nosime na vakcina togas ke vidime tocno kolku e.
Ехо: 2800гр ден пред пораѓај,утка Родилна:2380 со 48цм Сега неколку дена пред два месеца е мерен и е 4280