да знаеш дека бебињата по 6тиот месец се помалку и помалку ставаат на тежина , ќерка ми кога имаше 11 месеца ја однесовме на контрола и немаше ставено ни грам а се си јаде немаме проблеми околу јадење, па докторката рече дека некогаш ке се случи да не стават воопшто ни грам , а најчесто по 200-300 грама
Вчера се меревме и ние 4.900гр. на два дена пред да направиме два месеци,ама за дадички мислам дека е доволно
Pozdrav Devojki bi ve zamolila dokolku nekoj od vas bi mozel da mi odgovori na slednovo prasanje. Bremena sum vo 31 nedela sum bev denes na ginekolog me pregleda i mi rece deka se e vo red so bebeto go prasav samo za gramazata na bebeto mi rece deka e tesko 1602GR a za visina ne go prasav no na livce mi ima zapisano nesto ama ne razbiram ama mislam deka vo visina mi e premnogu malecko bebeto navistina premnogu sum nasekirana neznam sto da pravam ne mi se ceka do slednata kontrola daj ke vi zapisam kkao on mi pisal tuka dokolku nekoj od vas moze da mi pomogne da znae koe od ova e visina na bebeto bi ve zamolila da mi pise plsss... BPD-7.5 , HC-27.7 , FL-6.2 , AC-27.1, FW 1602 plsss za odgovor
ti blagodaram mnogu malce mi olesni no sepak uste malce sum nasekirana edvaj cekam da idam na sledna kontrola pozdravv backii
Во 9ти месец најмногу растат бебињата. Не се секирај. Нема да се роди може колку моето 3.700кг и 52см ама ќе се роди колку на Ким Кардашијан 2.250кг и 48см. Не се замарај и не се нервирај... се е во ред. Иначе моментално сме... 4 месеци и една недела 7,790кг .. должина 68см ... буцка!