Исто сме и ние. Две лажици и после врти глава. Па ставам играчки и му тропам дека иде меца за да јаде или полицаецот дека нема да го пушти да вози точак Прееска па изеде полн тањир тарана со урда и кисело млеко без ни една играчка Едната четворка проби на ред се уштe 3
Душички да ни се живи и здрави тоа е најбитно,во понеделник сме на контрола и крвна слика да провериме,па књ видиме колку пораснал дечкото пак
Da @Nikita7 samo na doenje e. Eve denes mu dadov kasicka od jabolko kolku da probuva novi vkusovi. 5 polni meseci e.
4.030 se rodi. Doma se vrativme so 3.810. Daa golemko bebe bese Vnuk mi ima 14 meseci i ima 9.500 kg. Individualno kaj sekoe dete e. Ama ima uloga i toa sto e pogolemo rodeno.
Super si napreduva, moeto e 4400g rodeno, na 5m bese 8kg, znaci slicen napredok isto samo na doenje bese
Недела пред годинка мерен на домашна вага 9,200 (роден 3,200). Деновиве ќе одиме и на педијатар па ќе видиме точна тежина и висина
Masalaaaa Racete i kicmata kako ti se? Zlato be, ama izgleda i visok e... Zasto na sliki ne e bucence bas..
@mariz тоа и докторката искоментира дека цел е голем, не е дебел инаку многу тешко и раце и кичма болат, знаеш си сака в раце. Ми рече да го оставам на под со играчки, да јача мускулатура и да не го кревам веднаш штом ќе заплаче, ко што си знам.
Мојата девојка уште сега во екстра ларџ категоријата е, на 5 месеци 9370 гр и 71 см на исклучиво доење
Nie tocno na 7 meseci sme 11 kg. I 76 sm.Babacko ne se drze v race.Ima nekoj kako nas? Samo na doenje sme me saka da jade nisto posto izvade 2 zabcinja vo rok od dve nedeli.
Слично, на 8 без една недела 11 кг. Моето има два оброка, доручек- овошје и житарици и ручек- зеленчук (и месо од неодамна). Ама и лаком е за цицање многу.