Mojata e 10 meseci, ja merev na digitalna so mene, 8.800 mi pokazuva, 8.100 bese pred 3 meseci a visina isto sama ja merev, 72 cm
Masala kukla taa, pa bogami izgleda na sliki na 9,10m bebe, a duri moze i na godinka, masala i od mojov na tie meseci e pogolemka, so ogled na toa deka mojov e 4400g 56cm roden Snaska za nas @lans na doenje i e bebeto @Cka masala i tvojata e golemka
До полни пет екскузивно доење а сега доење плус кашички. Слабо јаде но многу сака да цица - она би по цел ден и ноќ на града!
Скратувам подои колку што можам, денските ги сведовме на 2-3 саати а ако јаде кашичка во меѓувреме и подолго а ноќните се проблем- се буди на саат-два и вреска на цел глас се додека не и дадам да цица и тогаш нит шетање нит пеење, ништо не ја смирува! А каши јаде многу малку, имаме 2 оброка дневно и тоа по 60-80 грама јаде секогаш!
Deteto ne i e debelo, cela e golemka i visoka e plus... Izgleda samo na pogolemko bebe, ne izgleda voopsto debelo! Toa nemoze da se pazi, geni se toa
Dobro de visoko e togas jas sakam da kazam deka nemoze da spreci da i raste deteto... za taa visina tie kg se super...
Kolku otprilika treba da napredne prviot mesec? Nie sme dve nedeli i nekoj den i samo 500gr sme naprednale, nekako malku mi se gleda
Од 800-1200г месечно во првите три месеци (можеби беа и шест месеци, нека ме поправи некоја што и е по тазе).
Не ја прејадувам а гени се во прашање, и јас и татко ѝ сме над 180 високи...има на кого и да е голема!