Родилна тежина:2950 Родилна должина:49цм Испишани од болница со 2750 На 16ти ден од раѓање: 3090 со 49цм На 25ти ден: 3430 со 52цм На 37ми ден: 3960 со 58цм На точно 2месеци: 5000 со 59цм На 2.5 месеци: 5500 со 62цм На точно 3месеци: 6000 со 62цм Само сме на ексклузивно доење од прв ден...
Не не толку е зошто последните две мерења одевме на две недели мерење па две недели пак...сега сме за еден месец.Др.Драгана Емел Маркоска ни рече дека е супер и дека може да намалува на килажа само да не е драстично бидејќи ќе расте ќе извишива...По тоа графиконот што му го пополнува незнам како точно се вика Др.кажа дека е супер
Супер си е, само искоментирав дека за 2недели не пораснал ни пола сантим, па алудирам дека има грешка во мерење претходниот или овој пат
Ааа јас па те сфати извини Може за должината да утнат зошто маж ми и помага а и си муабетат со маж ми дека и е колега се нешто си објаснуваат па еден од тие две мерења должина да не измериле убаво
Леле како сум ти пишала боже ко гладничка ќе да сум Да те разбрав за килажата во првиот пост за Бебчо твој
Родилна 3.950 53cm Испис 3.750 после 1месец 5.240 59cm а цица буквало по 5-10минути и секогаш мислам дека е гладно,ама денес на мерење ми олесна малце
Kolku se rodi? Vidov.Mali ste bile i vie.Nie prviot mesec voopsto ne kacivme.Dve nedeli na oint padna na.kilaza a gram ne kaci.Doma dur ja doev isto.Duri vtoriot mesec pocna da kacuva.Neka se zivi i zdravi samo
Машала, детево ти е чудо да ти кажам, ваков напредок немам видено до сега Мојава 3800 родена, ко црф напредува.. 6100 беше на 4 месеци и многу е чудно за огромни родители ко нас толкацка што е, првото ми беше 6+кг на 2м