2 godini i recisi 11 meseci(za dve nedeli) 16ipol kg i 96cm pedijatrata vika pa skoro 17kg pa oti nebeese mirna mirna malata ajde 16ipol kg pa do 17 e
Па доста сме високи ние, 98 см, 2 год и 8 месеци и 13,5 кг. Манакен на мајка хехехе. Само се тегни нагоре ко ластик
Nema vrska mila, eve vie ste povisoki od nas a nie so kg malce poveke inaku ne e debelko dete nisko dete,dobra e. Najvazno zdravi i zivi a drugoto se ke si bide
Вчера на домашна вага 14.800 со се алишта и пелени Значи накај 14ипол кг, а пред две недели мерена висина 93см. Има 1год и 8ипол месеци, висок дечко и мојов
Почна и мојов со јадење да забушава, сега кога ке се истенчи штркче ке стане и јас и мм такви слаби штркчиња сме биле Многу ми е смешно, ке му се доближи некој и му зборуваа (а он слабо збори, малечок).. мислат поголем е што бр на кондурчиња носи? Мојов 25
Носи 24. Ми се случило да ме прашат што му е на детево што се однесува како бебе. Епааааа, бебе е! Ќере носи 25-26 иначе. Близнаци.
Ќе биде џинче ако дома сте џинови. Не е репер тежина и висина на дете/бебе додека не влезе во пубертет. Само гени, ништо друго.