Мојата Февруари 3 ќе полни 12 кгр. Вака не изгледа дека само толку има. Поголемава 5 во Декември 16.300гр. ..се манекенки Ама моиве јадат,скоро се
Да,те читам редовнознам дека не јаде. Штом крвта и е добра супер. На малава,иако јаде скоро се,знае да и е понизок хгб.ама тоа обично после прележан вирус. Кг.тие се и јас и мм поситни сме.
И ние имавме еден подолг период кога ништо не ставаше во уста. Тоа беше од 11 месеци до година и седум месеци. Потоа почна да јаде скоро се. И сега има периоди кога не сака да јаде, најчесто кога е болна и малку подолг период после тоа. И на мојава исто, крвната слика и е добра.
Нашиве од бебиња исти бесни беа, со напредувањево исто. Во декември 3 ќе прави, сега се угои нешто 12.5 кила имаше последно, иначе до скоро ни 12. Околу 95 цм е висок. Ногата 24, тоа најбрзо му расте..
Хахах се сеќавам дека за исти маки пишувавме Нека е слаба ама да јади, срцево да ми се наполни кога ќе ја видам како со сласт јаде, а не секоја недела по една намирница скратува од менито. Не знам како издржува со еден оброк од сабајле и толку, жими една чаша млеко што ќе испие.
12 месеци 10кг - 78цм 16 месеци 10.7кг - 83цм 18 месеци 11.2кг- 86цм 22 месеци 12.5кг - 91цм 2 год и 6 месеци - 14кг
Уште една манекенка. 24 месеци 87 цм и 10,5кг. Шпагета не можам хеланки и фармерчиња да ѝ погодам, сѐ и е во ногавиците точно, а во струкот огромно. Ама мислам дека е супер зашто на 12 месеци беше 7800 г. И не ја мислам, зашто сѐ си јаде. Број на кондури 22
@Bubish26 колку има висина манекенчето? Баш ја видов на сликите, кукличка. Ме интересира да споредам со мојов.
Јас да ти кажам вака ја гледам и ми личи ко за 97 8 цм. Супер е. Слабичка е ама не е ништо екстремно. Да ти кажам и мојов има 12 кила, а висина 92 ако точно го мерев. И ситен ми гледа, други му даваат година и пол. Ама и таков е во фацето како бебенце уште. Кој број носи кондур и колку цм ѝ е стапалото?
Еех, по ова што читам нели на 3г имаат 93цм. Долги нозе има мојава, уште како бебе, ако и купам 3-4 години ќе и се горе ептен широки,ако зема 2-3 години и се кнап, само на хеланки е или слим фит фармерки 24 носи со 1цм простор, а колку и е стапалото не знам.
Каде наоѓаш слим фит фармерки? И јас никако да погодам за манекенкава моја До сега од Окаиди ѝ беа најпогодени зашто имаат горе кај струкот ластик со копчиња и си ги затегнувам.