22 месеци 90цм, 11кг и 25 обувки. Како почна да лази и оди не е застанат. Не само што не накачува, туку се стопи.
Скрос нормално Ако ти кажам дека скоро си ги носеше алиштата од првиот роденден и му беа таман точни (не му беа 3 броја поголеми тогаш туку беше ептен буце) Ќе полни 3 години нареден месец. Им се менува телото и варираат со килажа.
Леле од темава дошло време да се одјавиме Мерен негде пред 3 роденден 101 см 16 кг 26ка накај 27 иде Ми порасна детето
Таман е. Мојата е 17 кг на 4 години и ја викам буце, а не е уопште , само така јас си ја викам. Уживај, здрави и живи само
И мојата е ситна и слабичка, 3г и 5м едвај 13,5 14кг има. Не се секирај ќе пркнат понатака, важно си јаде има апетит, активна е физички, здрава...
Јаде ама по малце, во градинка велат дека јаде ама јас си го знам детево, ребрата му се познаваат а мешето му е ко топче.
Не знам зошто ама мислев дека е поприлично поправена, ама не 19,5 месеци Висина: 84цм ( дома мерено така да оставам простор за грешка) Тежина: 11,5 кг Обувки: 21