Мајки едно смешно прашање. Не дека е нешто голема или па многу ситна. Ама сепак расте и во висина и во килажа. Ама ногава бе ич не и расте. Чудно ми е дури Деца пониски од неа имаат поголем број на патики. Ако ви кажам дека патиките од лани уште ја собираат, само кнап и се. Годинава само еден број поголем носи од лани. 22 носи. Може и за 23 е. Ама сепак мала нога. 3 год ќе прави за 2 месеци.
За женско поубо помала нога нека си расти во висина ќе си порасти и ножето. Иначе колешка ми даде патичиња од нејзиното дете, машко кое е 3 и пол години 23бр на моето кнап му се а нема ни 2 год.
2 години и 4 месеци е мојава исто 22 носи. 23ките и се големи, макар што и 23ки веќе купуваме со надеж ќе порасне ногата. Инаку ни фамилијарно од моја страна сме со помала нога. 36-37 максимум што се носи
И јас имам мала нога. Ама ми дојде чудно што висина и тежина качува а бројче се исто. Плус во градинка ба врата кога гледам пониски деца од неа со поголеми патики ваква сум Svki so svoj muke
Majki 12meseci sme bebe nikako ne napreduva. Na 6 meseci imase 7.4kg sega na 12 ima 8.3kg. Jade 3 pati, ima 2 uzinki. Jade kaloricna hrana meso,zelencuk,mlecni raboti,testeninu i mleko 3 pati pie. Mnogu rano pocna da lazi od 6 meseci i po cel den lazi, se isprava se dvizi po kreveti,komodi ama me zagrizuva kilazava. Site bebinja se aktivni nekoi pomalce nekoi poveke pa kacuvaat na kilaza. Vo visina e prosecna 74cm. Multivitamini davam veke nekolku meseci drugo neznam sto da napravam. Sovet nekoj?
Еднаш му спомнав на педијатарот ми рече тоа е ќе стагнира сега некое време демек нема да напредува по многу ама тоа беше кога бебе имаше 9месеци. Ќе го прашам пак кога ќе одам