Конечно после 6 месеци го измеривме малото. 11 и 100 гр. А долго 82. Штотуку полнивме годинка. @mariz близнаци да не сме?
Hahaha stvarno be skroz isto a na 11m bese 11000g, samo 100g za eden mesec kacil, ama pa zdrav prav si e, krka, kaka.. a i mnogu seta sega navaka nataka poleka go smalivme meseto
Уу едно кило дури,чудно за два месеца тоа ,да не е грешка вагата Ај и јас да пишам пред месец дена на 17 месеци ја меревме беше 10,5 кг
Pa neznam digitalna vaga, obicno e tocna, ama mnogu e i izvisen 87cm e nekade, lele kako 2god dete e a bas porano bese pobucko, sega e izdolzen golem visok
Mojata devojka e 10 kg, 87cm, 15m ima. Slabicka e, no visocka, zdrava prava pa ne mu ja mislam. Ovoj mesec izdolzena e dosta, starite obuvki ni se knap, pa mama i tato kupuvaa 23 ka .
2 годинки и 1,5 месец - тежина 15,100 грама висина 88см Нормано е за 1,5 месец да не ставила ни грам?!?! Иста тежина имавме и кога на 24 месеци ја мерев на истата вага кај матичната. Инаку си јади супер, не сум забележала да има опаднат апетит!
Нормално е. Мојата и по 3 месеци не качува некогаш ич. Битно ти е здрава да е,крвната слика да е ок,енергија и апетит да си има.Тежината како ке расте така ке варира.