Напуштениот ангел(Cuidado con el Angel) иначе ако некој сака да ја гледа повторно ја има на сител во 6 часот сабајле сеа кој сака да станува рано само за серијата ја да го информаирам
Напуштениот ангел(Cuidado con el Angel) НАПУШТЕНИОТ АНГЕЛ!! многу беше убава серијава најомилен лик ми е се знае кој ВИЛИЈАМ хах прекрасна серија беше..
Напуштениот ангел(Cuidado con el Angel) Шпанска серија!До пред некое време ја имаше пак во 6 на сител и кога се спремав се потсетував што се случувало
Напуштениот ангел(Cuidado con el Angel) Да да да го глеав филмов на Сител...нели е шпански па уште со Вилијам...лепота....
Напуштениот ангел(Cuidado con el Angel) Ја гледав серијава, ама не ми беше нешто нај-нај. Нема многу интересна содржина. Има сцени што не ми се допаѓаа.
Напуштениот ангел(Cuidado con el Angel) уфф ја обожавам оваа серија мн ми беше интересна а и секако и вилијам има голем удел во тоа
Напуштениот ангел(Cuidado con el Angel) Многу убава серија пре убава ми беше на времето пак да ја има пак ке ја гледам
ја има на интернет со српски превод ја пак си ја гледам затоа што стварно е добра серијава на телевизија сакам пак да ја даваат и пак нема да ми се здосади