Sамо правото го играм и оние ора во стил на Нишка бања шест напред три назад хахахаха... не ме интересирале никогаш ора, си сакам Македонски песни да си слушам ама не и да играм, повеќе ме бива за чочек е тогаш мешам ли мешам
Одев на играорна 3 години и таму научив неколку ора.. Ги знам сите, па чекам некој од вас да ме покани на свадба
Ништо едвај правото она 3 напред едно назад чисто од култура на свадби незнам зошто имам многу негативен став спрема орава, не дека неможам да научам, можам ама несакам, како што кажав незнам ни сама зошто, не е мој тип на музика валда. А и кога помислам на оро ми доаѓа сликата на испотени тетки од по 90 и кусур килограми и едновоен костим во комбинација со торта фризура или млада женска у екстра мини и +15 штикли како трчи и рипа таму со татко и чичко и и останатата фамилија. Така на свадби си играм правото и потоа онака кога пуштат забавни ех ју или така нешто
Боже ме прости, сите во фризурите како тумур на мозок да имаат. Абе немој така, јас си обожавам да си трчам и скокам, а може и едно 200 грама да симнам. Ај да не речам дека свадбите 1-2 пати годишно ми се единствена физичка активност.
Ги знам скоро сите зошто одев на играорна, а на свадби си играм културно, не сакам кога си сватил здраво за готово дека мора да се игра нон стоп па макар утоп да стане и душата да му излезе.
Спојлер Јас не су била на играорна, не ме пуштаа мојте, оти ќе су го шармирала оровоџата тамо Така да, незнам да играм оро.. ако има некој/а заинтересиран/а да ме научи на тајните на играње на оро, нека ми бише во инбокс! Спојлер Благодарам, однапред.. а и одназад!
Спојлер Јас не су била на играорна, не ме пуштаа мојте, оти ќе су го шармирала оровоџата тамо Така да, незнам да играм оро.. ако има некој/а заинтересиран/а да ме научи на тајните на играње на оро, нека ми пише во инбокс! Спојлер Благодарам, однапред.. а и одназад!
Сноу по ова кажвањето вака мислам дека е Каламатија, едно од моите омилени Ги знам сите, кефој сум за на свадба јас Куцаното ми е омилено, тој шо не знај кај мене нека се обрати, ќе го научам се http://www.youtube.com/watch?v=UZKnJC16Ja0 Слушни ова музика дали е, почнува од 0:25 па натаму