1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Наследството на госпоѓицата (Küçük Hanımefendi) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од cresa-jagoda, 22 јуни 2013.

1. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Мислам дека првата сезона траеше до епизодата каде што Нериман го напушти Омер.А,сега сме втора сезона. :$

На BurstBerry и tea4e им се допаѓа ова.
  2. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    а на зејнеп шо и е?

3. MariEla3

MariEla3 Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    епа барем знаеме како ќе зврши :lol:

4. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.564

5. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Е оваа Ајлин не ја можам. Заради неа и филмот не можам да го гледам.
    Ја разгалиле, и даваат се што ќе посака и плус тоа им го диктира животот на сите,божем таа е онаа која треба да реши што да прават другите со нивните животи и пак ништо не и чини и како капак на се станува се побезобразна и побезобразна.
    И домашните пак, наместо да и објаснат се и да пробаат да ја променат уште толку ја разгалуваат.
    Божем само таа е на светов и никој друг нема право на ништо.
    Ме нервираат вакви самобендисани дечишта.
    Да ми е мене ќе и удрам еден бокс да и дојде умот,не пак да ја разгалувам.

На tea4e, Taylor97 и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  6. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    И ја не можам да им се изначудам. Леле, леле, како ке и кажеле на Ајлин !! Па тоа смрдле,ја мразело Нериман. Како некои од овие големиве не и објаснат дека Нериман се жртвуваше за незе и за мајка и да и биде мајка и затоа си замина!! Таа ке му кажва на татко и кого да сака, не сега, сега ке се жениш за мајка ми....па сега пак, не со Нериман, има да се жениш со анемичната Зејнеп.....И јас многу се нервирам со Ајлин. Многу ми беше симпатично во “капали Чаршија“ кога беше Зезе, ама сега е баш размазано богаташко смрдле !!

На Polsko и Barbie20 им се допаѓа ова.
  7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.769
    Допаѓања:
    23.766
    Да, девојчето има одлична моќ на трансформација (а толку е мала) и со континуирана работа, мислам дека еден ден ќе биде меѓу најбараните актерки.

И после некој ќе рече дека Нериман е манипулатор. Не, таа е жртва и наивчина каква што не верувам дека постои денешно време. Eдни ги спаси од затвор, други од беда, а се понашаа со неа ко со партал на чело со некое детиште.

Булент многу добро знаеше дали и кого сака Нериман и зошто е со него од сам почеток.

На cresa-jagoda, tace73 и Barbie20 им се допаѓа ова.
  8. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Ејјј и тоа да, ги спаси од беда,дојдоа извршители да ги исфрлат од куќата, башка тоа што ги вадеше од затвор, им ги препиша акциите и замина во Германија, за на крај кога пак почнаа да губат све таа вампирката стара вика : Што има ние да ги продаваме акциите, нека ги продаде Нериман, ние и ја спасивме компанијата !!! Па и Нериман гуска : Не Омер, никако, вие нема да ги продавате акциите, јас ке ги продадам (без да знае што мислеле вампирката).Сите,освен Омер и Севал ја сметаа како партал,дури и тие збеснатите девојчишта ја крадеа. Инаку Зејнеп има рак,па сега од жал Омер ке се жени со незе,ама Зејнеп е паметна жена за разлика од овие лигушиве.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  9. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    леле нериман ја мразаммм господе зошо не умреееее
    мн ми а антипатична некако и мн е глупа и наива те ова те она бе ејјј ти знаеш колку пари имаш

10. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    603
    Ќе ја има ли денес серијава ?? Во 9 ја нема, покасно да не ќе ја има? Да не знае некој ? :(

11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.398
    Ајлин ме нервира размазена и разгалена :puke: Ма не ја гледам серијата заради неа :!: Не и беше жал за Керем вчера така ме изнервира па заради неа во школо отидов изнервирана :swear: И готово не гледам да бе едно 8 годишно дете ќе прашувам дали да се женам/мажам |( А Нериман душиче,гревче,наивно што да ви зборам бе.Булент па кутриот цел живот му е упропастен.А Омер 3 жени смени харем ќе прави :^)
    Абе серијава ја те крштевам ти ми прдиш со извинење :lol:

На cute-32 и sweet-star им се допаѓа ова.
  12. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    967
    Допаѓања:
    4.036
    ^
    Ќе ја нема денеска серијата

На dushiche му/ѝ се допаѓа ова.
  13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Сега само за викенд ќе ја има :)

14. doutzen

doutzen Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    158
    хаххаха ме изнасмеа

15. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    И конечно и доаѓа крајот на една од поглупавите серии што ги давале на нашите телевизии.
    Уште од самиот почеток не ми се допаѓа, од време на време ќе видам по некоја сцена кога ми е досадно и доволно е за да ме изнервира. Најмногу ми е жал за Булент. Кутриот, Нериман му даде надеж дека со него ќе оформи семејство, го сокри детето од Омер, го излажа Керем за неговиот вистински татко и на крај таа пак ќе биде среќна.
    Да не знае некој што ќе се случи со кутриот Булент? Дали тој ќе биде среќен или неговиот живот ќе се уништи благодарение на Нериман?

16. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277

Булент од почеток си знае дека игра “игра“ и никој со сила не го тераше да прифати. И се што му се случува сам си е крив. Тој уште мисли дека Нериман ке го засака...а како не му јасно мене многу ме чуди !! Во последниве епизоди ке биде безобразен и мислам дека Нериман ке сака да се разведе од него.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Булент и Нериман заминаа во Германија со намера никогаш повеќе да не се вратат(со тоа му даде лажна надеж на Булент дека ќе создадат семејство и секогаш ќе бидат заедно). Но за жал тие соништа му се растураат бидејќи Нериман сака да се одмазди на Фехиме и се враќа назат. Булент не игра улога на татко на Керем, туку тој навистина му е татко иако не по крв. Го гледа како свој син и на крајот ќе му го земат. Се разбира дека е лут на Нериман која за да ја усреќи Ајлин и Омер го уништи животот на сите. Ако Нериман сакаше да замине од Омер не мораше да се мажи со Булент и да му даде лажна надеж. Можеше сама да продолжи и да го остави Булент да си најде некоја која ќе го сака.

18. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Епизода не пропуштив и сега поради кошарката го прекинаа |( а потоа на факултет ќе почнам и нема да можам да го гледам, а стварно ми се допаѓа филмот. Нериман ми е преубава, со Омер се создадени еден за друг :wasntme:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Не го прекинаа, овој викенд ќе игра. А и онака е при крај така да додека да се почне со факултетот ќе заврши.
    Инаку мене воопшто не ми се допаѓаат Нериман и Омер како пар. Повеќе си одговараше со Неџла во Кога лисјата паѓаат отколку со Нериман, Но секој си има свое мислење и јас го почитувам твоето

На LovelyGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.769
    Допаѓања:
    23.766
    Нериман од почеток ако паметам му рече дека сака Омер да помисли дека таа сака друг за да полесно се оддалечи од него за да биде среќен со ќерка му и жена му.

Булент да најде некоја која ќе го сака? Булент беше изгубен случај во поглед на чувствата и не гледаше никоја сем Нериман, дури и кога таа беше среќна со Омер. И Булент прифати да се вплетка во туѓо семејство (иако Феридун убаво го советуваше да не прави така) и тоа што страдаше како што требаше да очекува не треба да го оттргне од одговорноста. Еднаш рече дека во Германија бил најсреќен.

Поради тоа што Нериман беше со него, до него, само со него, иако требаше да биде свесен дека нема никогаш да бидат вистински заедно. Знаејќи колкава љубов чува Нериман во себе, малку му беше тоа себично. На него како да му беше доволно Нериман да е до него, иако беше многу свесен кого таа сака и дали некогаш него ќе го засака, ама поубаво му беше да не си признае.

Нериман на никого не му го уништи животот, никого не вовлече во некои работи сосила. А и тој, не му требаше толку да дава до знаење колку сака една мажена жена. Во тој случај, можеби ништо од ова немаше ни да му се случи.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.