Miranda Kerr! Не само насмевката, туку и целата е прекрасна! Многу сакам насмевки со дупчиња во образите
Ми се свиѓа насмевката на Тоше Проески, Влатко Лозаноски.. (од македонците, во моментов на нив можам да се сетам, а сигурна сум дека има и други. ) Надвор од Македонија - Шакира, Меган Фокс, Бијонсе, Јасмин (од љубов и казна) итн. многу сакам насмевка со дупчиња, но не ми текнува која позната личност ги има
Еве мојата е ваква Ама инаку најмногу ми се допагаат на Хилари Даф и Џулиа Робертс на првата страна....
Секоја насмевка има своја привлечност и убавина, ама еве некои од поубавите. Miranda Kerr Adriana Lima Mila Kunis Исто и Хана од Pretty little Liars (Ashley Benson) има убава насмевка. Многу е слатка, исто и јас обожавам насмевка со дупчиња.
Мила Кунис Шакира Адријана ЛИма Миранда Кер Меган Фокс Џесика Алба Анџелина Џоли Хилари Даф ВАнеса Ен Хаџинс Хали Бери Мерилин Монро
Апсолутно е нормално дека ќе имаат перфектни насмевки,кога ги средувале забите и белееле. Па некој и усни корегирал.Па затоа и многу многу не им се воодушевувам