Majki zdravo, bebenceto mi e 8 ipol mes. Noseto mu tece od vcera, zatnat nemoze da disi. Sabajlrvo pravevme krvna slika leukocitite i limfocitite mu se pokaceni. Dr rece obicna nastinka bilo, ne ni prepisa nikakov antibiotik.Grlceto mu e dobro nema crvenilo. Toj place kako da go boli nesto.. dali nekoja majka se soocila so vakva situacija, i dali e mozno da e vakov ako vadi zabce? Vi blagodaram.
Мајки на одмор сме, се плашам бебе да не е настинато. Вчера 4-5 пати во текот на денот се закашла, е сега не знам дали од плунка и се сомневам заб дека ќе му никне... денес еве пак се закашла наеднаш 3-4 пати искашлување и толку. Носето ми делува ок, расположен е. Синојка се разбуди со плачење со солзи ептен, пола саат го нишкав беше вознемирен па се исплашив дека го мачи нешто.
Исто прави и мојата, бевме на преглед ништо нема. Од плунката е рекоа, а има плунка мајко мила, лиги еден тон, не можеме да навасаме со лигавчиња. Забите не мачат, изгледа и кај вас е тоа.
да да, сега се закашла пак онака земаше воздух и кашлаше неколку пати и третпат се покака денес, обично еднаш или два пати...си одиме утре, па се надевам ок е. Фала ти.