Luge dali nekoj slusnal za Lile od Skopje nema tarifa tuku kolku ke i ostavis tolku, izrabotuva natalni karti, zena nakaj 40, 40 i nekoja godina ?
Луѓе, учам да гледам натална карта па ако на некого му треба објаснување може слободно да ми пише во ЛП, за пари барање таман работа, за мерак ми е некако
@kikin Да не беше случајно кај Крајнички или некој во скоро време да бил кај него? Мене вака исто ко "чуден" ми наликува на сликиве на фб, а и гледам дека со политички предвидувања многу се занимава во последно време па не знам дали би се заангажирал толку и за мојата натална карта покрај секојдневниве политички предвидувања Ако има некој искуство така тазе споделете
не бев. Му пишав на фб во порака ама ништо не ми врати а погоре во коментари читам им враќал на фб, не знам мене зошто не ми врати...Ама дека изгледа чуден...во право си
devojki ima li nekoja iskustvo so ova go najdov na facebook procitav nekoj pozitivni komentari i se javiv, zenata mi zborese 90 min po telefon a minutata se naplaka 53 den e sega dali ke ima pomos od toa ili samo ke si platam ogromna smetka ne znam, zatoa sakam da znam dali i nekoj od vas go ima probano toa PRORICANJE SUDBINE CRNA GORA Poštovana gospođa Angelika je ozbiljna vidovnjakinja, koja se već dugi niz godina bavi ezoterijom. Za vrijeme rata otišla da živi u Kanadu. Sada na posjeti u PODGORICI. Odmah bez ikakvih obaveza pozovite crnogorski broj 095 88 2133 (samo iz kučnog), da vam gleda budućnost i skida crnu magiju! Posao, ljubav i zdravlje...Tacno i precizno otkriva istinu pomocu tarota! Vaš ljubavni problem ce jednim pozivom da bude resen! Vraca radost i srecu u porodicu.
Мене ми е пријател на фб и самиот ми направи натална. Му се виделе интересни датумот, годината и ми побара број само да ми каже по телефон за да не куца. Ме опиша каков карактер сум и ми кажа каква ќе ми биде годината, што како. Може чудно изгледа, ама треба да му се верува.
Vaka od po internet sho si vnesuvam datumi a so atrolozi nemam nikakvo iskustvo i mislam deka ne bi troshela sredstva i vreme na toa. A od ona sho go chitam po internet. Pa jas porano bev golem skeptik, ama od koga pochnav da chitam vakvi stvari primetiv deka karakternite osobini mi se pogodeni potpolno , e sea kolku mozhe da se pogodi idninata preku tie raboti, stvarno ne znam.
Колку се задоволни тие што имаат порачувано натална карта? и од кој поточнона нарачале? и дали овде некој на форумот знае да ја погледне мојата
дополнет одговор на 8. Какво е влијание на планетите во мојата карта? На едно место прочитав дека мојата венера е лошо поставена во наталот , па стравувам за мојот љубовен живот. 9.Како да се препознае денес астролог? 10.Дали описот на мојата личност во западниот хороскоп и во индискиот се исти?
http://www.astrolook.com/servisi.shtml Одете на странава има посебен дел за натална карта...многу работи ми се погодија точни во однос на карактер,професија и сл.
Некој да не порачувал натална карта на astroscopia.com? Или некој што му изработиле и е задоволен ако може да предложи?