Zaso, js zakazav vishe i slusav dosta dobri kritiki za nejze, spodel;i ti iskustvo nekoe od nekogo ?? Iako nema vishe nazad
Се на се психолошки пристап, од минатото ниеден момент, а и за во иднина не се реализира ништо до сега. И прескапа е за услугата, очекував многу попрецизни информации за тие пари, а не нагаѓање, па дури и смешни работи. Моја препорака е за толкување натална карта да се консултира само искусен астролог!
Аман бе, https://www.facebook.com/tamara.grujovik?fref=ts, ова ли е девојката? Читав за неа на една веб страна демек праела 100% точни натални карти дури и на познати личности, и дека била подобра од некои познати светски астролози?
Да, таа е девојката. Највероватно сте читале на Точка. И јас од таму се информирав за нејзе. Моето искуство говори поинаку, џабе фрлени пари. Се почувствував изманипулирана, па затоа ова го споделувам јавно на форумов.
А постои ли некој вистински астролог во МК? Бидејќи тоа е специфична наука и знам дека се многу малку вистинските астролози во рамките на целиот свет, а не пак во МК...
Абе дечки, да ве прашам нешто малку оф топик... Овие страниве со астрологија... зошто се толку кич? Има некое правило 'астролозите не ги бива за естетика'?
Дали некој слушнал за Звездана (Жоржета) Георгиева, читав дека била астролог од соседството кој престојува овој период во Македонија? Нешто маил, контакт и која цена и се наталните?
Ех, 200 денари се премалку во споредба со тоа.... колку зимаат другите,a колкав дел од кажаното им е..нивна анализа на картата, а не присобрани од интернет коментари за психолошкиот профил на личноста и тук таме нешто поконкретно. Ако си ефикасна и сосема точна..не биди скромна,накачи си ја цената @Ligus Astro. Поздрав.
Еве ја мојата натална карта, штета ништо не разбирам. Ако некој знае да протолкува нешто нека ми пише ќе му бидам благодарна
Да. Бизнис е како и секој друг. Ако сакаш повеќе пари.. натерај ги луѓето да мислат дека за сумата од..(што знам колку сите земаат - твое е да дознаеш,истражиш) ама еве, 1.200 ден па нагоре да речеме.. добиваат нешто квалитетно. Изгради си мрежа на следачи/читатели.. користи фејсбук, твитер итн. постирај општи предвидувања..биди интересна и види како ќе оди.
Девојки, ајде малку да ја обновиме темава Случајно ставив мои податоци на Astroscopia и ти праќаат дел од наталната карта, за целосната се плаќа (скапо е, 45 евра) Ама мора да кажам од исечоците што ги прочитав, морници ме полазија, многу беа вистинити. Дали некој имал искуство со купување на целосната верзија?
Decki da vi kazam na site ako sakate da pravite natalna karta tocna i precizna odete samo kaj Zoran Krstevski toj e najdobar astrolog vo Mk. Vi kazuvam od iskustvo
Јас имам нарачано натална оддамна,2007 год. На почеток кога почнав да читам,да бидам искрена,не многу ја разбрав Неколку пати ја прочитав,и едино што разбрав дека ќе добијам некое наследство Во март 2008 год.почина татко ми,и јас стварно добив наследство,мајка ми се откажа и ми го предаде наследството Оддамна не сум го прочитала да се потсетам....ако го најдам