Колку кошта наталната карта кај симеон? дали може да му кажеш ако види смрт или нешто слично да не ти кажува? како поточно оди разговорот? ако можеш да ми објасниш, сакам да појдам ама многу ми е страв дека ќе ми каже лоша карма имаш, нема бегање од тоа и се црно. дали нуди решенија и лекарства или само кажува и толку?
Ноќното небо е поразлично од тоа како го гледале античките астролози. Според студиите спроведени од страна на НАСА, сега соѕвездијата се изместени за околу еден месец, па 86% од луѓето живеат сметајќи се себеси за погрешен хороскопски знак. Доколку верувате во астрологијата, тогаш знаете дека хороскопските знаци се одредуваат според соодветните соѕвездија на небото. Имајќи го тоа на ум, погледнете ги вистинските дати за хороскопските знаци што важат за денешниот модерен свет. Јарец: 9 јануари – 15 февруари Водолија: 16 февруари – 11 март Риби: 12 март – 18 април Овен: 19 април – 13 мај Бик: 14 мај – 19 јуни Близнаци: 20 јуни – 20 јули Рак: 21 јули – 9 август Лав: 10 август – 15 септември Девица: 16 септември – 30 октомври Вага: 31 октомври – 22 ноември Скорпија: 23 ноември – 29 ноември Змијоносец: 30 ноември – 17 декември Стрелец: 18 декември – 8 јануари http://www.kafepauza.mk/astrologija...-vo-astrologijata-za-prv-pat-vo-2-000-godini/
Јас па некаде прочитав дека змијоносецот почнува на денот на мојот роденден, односно 29ти Ноември. Никаде не е потврдено за змијоносецов. По порталиве може на наидеш на многу работи кои не се точни.
Sreka pa se retki onie koi znaat da tolkuvaat natalna karta. Iako mnogumina se obiduvaat so pomal ili pogolem uspeh,mal broj od niv imaat znaenje i iskustvo koe e potrebno da se opiše necij život so pomoš na astroloski simboli. Velam,sreka pa e taka. Podobro i da ve razočara nečie tolkuvanje,otkolku da ve vooduševi i odvede vo pogrešen smer. Bidejki astrologijata vo suština počiva na determinizam i ja negira slobodnata volja. Opasni vodi se toa,primamlivi,a vo suština obično gatanje. Nepotrebna igra,bidejki " čovekot e pogolem od zvezdite ". Nesmotreno e koga čovekovata duša se okovuva vo bilo kakvi ramki.
Кажете кој може да ми направи натална карта, ама да не е општа некоја глупа. Од кого сте најзадоволни.
http://www.astroscopia.com/chartpreview.php тука некако како најточни работи има...барем за мене..има 4 исечоци ,во поголем дел работите се точни..па споделете ги вашите искуства за овој сајт,дали и вас ви испадна точно
На странава не ми излегува никаква натална бидејќи ја немаат внесено Македонија во можни локации на раѓање, како успеа ти да направиш кога без локација не пресметува?
Ја има истата страна и на македонски. http://www.astroscopia.com/natalchart.php?view=8&lang=3 Нудат да си нарачаш карта и ич не изгледа веродостојно со лажните "сведоштва" од десната страна.
^ Ја направив македонската. Страшно е колку работи во тие неколку бесплатни реченици ми се точни ама уште 45€, па уште 30€, па уште 30€, е не фала
Луѓе, пред некој ден правев натална карта кај астролог Зоран Крстевски. И сакам да ви кажам дека премногу сум задоволна.Човекот се кажа како што беше.. Ако сакате да одите на астролог ви го препорачувам!
@Cecyska ако сакаш да ни кажеш цена, како се одвива толкувањето и каде, дали имаш некои предвидувања за иднината? Те молам подетално ако сакаш да ни кажеш.
Цена:2000ден Контакт:078619393 Го имаш и на ФБ Зоран Крстевски. Како прво ти кажува тоа што до сега ти се случило и кога почна да кажува искрено морници ме пролазиа како се до детаљ погоди, потоа ти кажува за иднината и ти кажува од што да се пазиш, на што да внимаваш, и секако во текот на анализата имаш право на прашања за што поконкретно те интересира се ќе ти одговори.. Топло ти го препорачувам Зоран.
Како што реков цената е 2000 ден. Толкувањето го спроведовме кај него во канцеларија, но може и преку Скајп. Да во анализата имаш предвидувања за иднината.Но ти кажува и до сега што ти се случило.Топло ти го препорачувам Зоран.